lubu10 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Czy przy za mocnym podkreceniu GPU karty rowniez pojawiaja sie artefakty? Bo na pamiecahc napewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 niee, tylko zwisy i zacięcia obrazu ;) moze zabardzo masz podkręcone gpu i oddziaływuję na pamięci i one niewydalają ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 nie no chyba nie zawsze jakis restart albo stop klatka albo zacinka systemu całego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 mocno podkręcony gpu równiez powoduje afektyw generownym obrazie bardzo łatwe do zauwarznia w testach 3dmak2003 trols i batel of prxycon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubu10 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No bo na moim GF3 ti200 Gainwarda podkrecilem 200@266mhz gpu i nie ma nic. Zadnych zaciec, zwisow, artefaktow itd. Bo bylem troche zdziwiony ze az tak go podkrecilem bez konsekwencji 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 no pewnie to sa takie kolorowe małe kropeczki spowodowane mocnym wykreceniem gpu miałem kiedyś tak na r9800pro i napewno nie były to pamieci bo pamieci były wrecz cofnięte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Podkrecic tyle to i ja moge, lepiej sprawdz grafe na farcry albo czyms rownie wymagajacym. Bo ja po paru dniach grania w farcry otrzymalem komunikat VPU recover i juz wiedzialem, ze karta sie za mocno zgrzala, mimo iz chodzila juz na takich wysokich taktowaniach z 3 miesiace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...