olijacek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czy ma ktoś coś takiego ??? Potrzebuję oryginalnych sterowników. I programów diagnostycznych a i pytanie jak to się kręci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Potrzebuję oryginalnych sterowników. I programów diagnostycznychTo sobie ściągnij: http://www.jetway.com.tw/evisn/product/p-4...p4xfa/p4xfa.htm a i pytanie jak to się kręci ?Sprawdź i podziel się wnioskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Dzięki za odpowiedź ale tamtą stronę to już dawno znalazłem w manualu piszą o jakiś programach diagnostycznych do odczytu danych o temperaturach z płyty i właśnie to mnie najbardziej interesuje ponieważ mam kłopot z odczytem temp1 procka ani AIDA ani speed fan jej nie odświeżają pokazują tyle co się zapisało w momencie startu kompa natomiast w biosie czujka działa !?! A i czy instalować pod XP 4 in 1 i jaką wersję uff ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...