Lovtza Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Na swoim nowym epoxie sfashowalem bios na (8khal00) podobno dobry ale teraz mi sie komp nie odpala dopiero po resecie chcialem zmienic na 8khal2612 odpalam exe on wrzyca na dyskietke pliki potem resetuje kompa wciskam w odpowiednim miejscy alt + f2 i pisze ze nie moze znalezc awdflash :(((((((( Co mam robic na tym biosie nie moge procowac jak mam zniec na inny ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Qrde nie macie zdnego pomyslu :(( a tak po za tym Na dole jest napisane czerwonymi literami Can not find AWDFLASH.EXE, ESC to countinue POST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Udalo sie skorzystalem z DOSU i polecenia Update :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...