Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Podobno przegrala bo zaspiewala czesc piosenki po angielsku a to bylo zabronione ? Jednakze czy stac bylo nas wtedy finansowo ale przedewszystkim administracyjnie na organizacje EuRO u nas ??? :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Edytka nie wygrała Eurowizji ale za to wygrała teleturniej "Zgadnij jaki to hymn"-edycja 2002 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 dobre dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Edytka nie wygrała Eurowizji ale za to wygrała teleturniej "Zgadnij jaki to hymn"-edycja 2002 :twisted: :arrow: ja wtedy mialem dylemat czy oby napewno wlaczylem na mecz polakow, a nie przez przypadek na konkurs 'zaspiewaj tak jak czujesz' lub (zacytuje tutaj wypowiedz Kaczor'a) 'zgadnij jaki to hymn'... nie ma sie co dziwic, ze wtedy przegralismy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wiecie co? Ja w ogóle nie słyszałem tego jej wykonania hymnu. Po prostu trzymam się od telewizrni z daleka. Może macie jakiś link to chętnie ściągne mp3 z hymnem w wykonaniu Edytki Górniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Wiecie co? Ja w ogóle nie słyszałem tego jej wykonania hymnu. Po prostu trzymam się od telewizrni z daleka. Może macie jakiś link to chętnie ściągne mp3 z hymnem w wykonaniu Edytki Górniak. :arrow: Homer nie ogladales wtedy nawet meczu polakow z korea?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Homer nie ogladales wtedy nawet meczu polakow z korea?? Che, che, jakby Wam to powiedzieć... no nie. Ale jak się dowiedziałem jaki wynik, to nawet tego nie żałowałem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Edytka nie wygrała Eurowizji ale za to wygrała teleturniej "Zgadnij jaki to hymn"-edycja 2002 :twisted: Jak sie ma doope zamiast glowy, to ciezko wygrac. Udowodnila to w tej edycji co Kaczor pisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Wiecie co? Ja w ogóle nie słyszałem tego jej wykonania hymnu. Po prostu trzymam się od telewizrni z daleka. Może macie jakiś link to chętnie ściągne mp3 z hymnem w wykonaniu Edytki Górniak.A proszę : http://www.fun.from.hell.pl/NON-FUN/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Dzięki Grzesio! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ale koreańce musieli miec z nas ubaw muahahah :D - kibice spiewaja co innego i `nasza przedstawicielka` co innego :) Pewnie mysleli ze własnego hymnu nie umiemy... Jaka dzicz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Edytka nie wygrala bo nie uczyla sie jeszcze spiewac!! Swoja nauke rozpoczela na mistrzostwach swiata w pilce noznej 2002 wykrzykujac hymn polski (o ile to przypominalo hymn ??) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...