Yaa Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jak w temacie... Jakich głośników używacie do Sound Storma ? Mam Abita NF7-SL i zamierzam kupić dobre głośniki... Co polecacie ? Czego używacie ? (Chodzi mi o pełny zestaw 5+1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 heh...Logitech albo Creative z zestawów. np. [Logitech] http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5169 [Creative] http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8928 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9673 ale chyba bardziej Creative Sam mam 2xAltus 200W na wzmacniaczu samoróbce (czesci Technics`a, Sony i inne w jednym a wszystko w obudowie ktora strasznie mi sie podobala ze wzgledu na srebrne galki i obudowę - UNITRA WS-303 - polecam) i jest idealnie. Czysciutki dzwiek. wszystko bajera. Jezeli ogladam filmy dolaczam glosniczki JBL`a z dolu od kina domowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Używam własnego rękodzieła 2x50W (trój drożne) - przód, przez Toskę 2x20W 2x30 (szeroko pasmowe) - tył, przez ruski wzmacniacz 2x20W W sterach ustawione mam system cztero głośnikowy jak na prowizorkę ładnie lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 przód: pionieer SA-506 + 2xALTUS 140W, 2xSAMBA 250W tył: diora WS 442 + 2xALTUS 140W centralny: diora WS 504B + samoróba (2x80W niskie, 2x60W średnie, 2x80W wysokie) sub: diora WS 504B +samoróba (2x200W subniskie w obudowie bassreflex z dzieloną komorą) ja widzisz po ww. spisiku - nie jestem audiofilem 8) cenię sobie jednak spory zapas mocy w piecykach i kolumnach (od dłuższego czasu z powodu mego pająka niestety nie mogę go uwolnić...). mój zestaw pozwala mi jednak słuchać dość dynamicznie muzyki i oglądać filmy z przyzwoitą głębią. nigdy bym swego śmiesznego sprzętu nie zamienił na najwyższy "zestaw głośników 5.1" creativa, logitecha... pojemność komory głośnika, odpowiednia śrenica membramy, porządne wyciszenie w połączeniu z mocnymi wmacniaczami robią swoje. _______________________________ UPDATE: to pewnie nie ten dział forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mediatech zambra - proste i sobie chwale :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dziś nabyłem Logitecha Z-2200 THX http://www.agito.pl/index.php?pid=4663&cid=60&p=2 co prawda nie w tym sklepie i za niższą cenę. Jest to zestawik "tylko" 2.1 ale mnie zupełnie wystarcza a bas wgniata w krzesło. Do gier i filmów świetny zestaw, w muzyce pobił go mój niemal 3x droższy duet Rotel (wzmacniacz) + Mission 701 (kolumny) :) Pilot pod ręką z m.in regulacją basu to świetny dodatek a satelitki w tym zestawie są z Z-680 który koszuje 2tyś pln :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit82 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Bleeeeeeeeee.... para Tannoy M1 i pieknie. A nie jakis kicz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mialem kiedys KODA AM 966 z dekoderem DD - na pewno lepsze od wszelkich komputerowych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jak chcesz stereo - Tannoy M1/M2 i jakiś Nad C302 (~1000zł) Jeśli 5.1 to tylko Genius SW-5.1 Home Theatre (~600zł) Napisz jeszcze jakie masz pomieszczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Creative 6700 - jak za tą cenę to bajka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaa Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Chyba zdecyduję się na jakiegoś Creative'a, hmm... Pokoik mam 3x4 m., więc troszkę mały. Coś się da tu umieścić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Nie pakuj się w szajs zwany Creative !! Gwarantuje ci że będziesz żałował i to bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 12 m2 nie jest tak mało, mam 2,3 na 2,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaa Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Creative® Inspire™ P580 5.1 albo Logitech Z-640 ??? Nie mam zamiaru wydawać kasy rzędu 1000 zł, raczej coś koło 300 zł... Jakieś propozycje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Creative® Inspire™ P580 5.1 albo Logitech Z-640 ??? Nie mam zamiaru wydawać kasy rzędu 1000 zł, raczej coś koło 300 zł... Jakieś propozycje ? Ja bym brał tego Logitecha ... ale najlepiej jak się wypowiedzą posiadacze tych zestawów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja radze kupić Creative T5400. Dwa przednie i centralne głośniki są dwu drożne. Subwoofer ma 22W, satelitki 8W, a centralny 20W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Tez polecam T5400. Bardzo ladny zestaw mam i sobie chwale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...