romeorunner Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Mam wielki problem z Xp mianowicie kiedy coś włącze np internet explorer czy cokolwiek innego po wyłączeniu tej aplikacji niemoge juz nic włączyć nawet po naciśnięciu ctrl alt del pojawia sie tylkoi mala ikonka i nic wiecej co mam zrobic bo restartowanie komputera co chwile jak cos chce wlaczyc jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo denerwujące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 SP1 masz zainstalowane? Sprawdzales czy jakies podejrzane procesy laduja sie z systemem? Przelec system AdAware, Antyvirem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 tak mam sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Moze to jakis wirus. System tak sie nie zachowuje. turzol, a co ma SP1 do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Moze to jakis wirus. System tak sie nie zachowuje. turzol, a co ma SP1 do tego?[/quote] Xp bez SP1 to kaleki system - przeciez to juz od dawna wiadomo - a po za tym spytalem bo uwazam to za rutynowe dzialanie - instalacje Service Packow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Moze i kaleki. Ja tam nic na ten temat nie wiem, tzn. bez SP1 tez dziala... ale napewno nie w ten sposob, w jaki opisuje to autor tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Włącz Firewalla z XP Wirus ktory u mnie to powodował to Nachi czyli inaczej Welchia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...