odet Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Chce lupic adapter bluetooth na USB. Moze ktos juz kupowal jakis, jaki mi polecacie?? Czy ktos probowal laczyc sie z Nokia 6310 i poprzez GPRS buszowac po necie na notebooku?? Wlasnie zamierzam w tym celu kupic ten adapter. Prosze o wskazowki, jezeli ktos juz to trenowal... Moze wiecie gdzie mozna takie cuś kupic tanio?? Na WGK bedzie, bo chyba bede w ta Niedziele, a moze jakis sklepik on-line?? Pozdrawiam ODET Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Chce lupic adapter bluetooth na USB. Moze ktos juz kupowal jakis, jaki mi polecacie?? Czy ktos probowal laczyc sie z Nokia 6310 i poprzez GPRS buszowac po necie na notebooku?? Wlasnie zamierzam w tym celu kupic ten adapter. Prosze o wskazowki, jezeli ktos juz to trenowal... Moze wiecie gdzie mozna takie cuś kupic tanio?? Na WGK bedzie, bo chyba bede w ta Niedziele, a moze jakis sklepik on-line?? Pozdrawiam ODET Ćwiczyłem 3Coma - mieszane uczucia. Dość długo nie chodził nagle ni z tego ni z owego zaskozył (właśniez N6310) Jak masz laptopa to i masz podczerwień - sprawdź jak Ci to działa - może wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 HA!! I tu Cie zaskocze!! :D Moj laptop (ten ponizej) nie ma podczerwieni!! Wszystkie modele Compaqa z serii Presario 700 nie maja irDA!! Niewiarygodne, ale prawdziwe!! Jak kupowalem, to nie moglem uwierzyc. Ale nie zaluje, bo spisuje sie znakomicie :D Dlatego chce kupic bluetooth, bo mysle, ze bedzie to lepsze niz irDA. Co rozumierz przez "mieszane uczucia"?? Jaki osiagnales transfer, czy byl szybszy niz na irdzie i jaka odleglosc byla "bezpieczna" :D Pozdrowienia ODET Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zawsze zostaje niezawodny kabelek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 HA!! I tu Cie zaskocze!! :D Moj laptop (ten ponizej) nie ma podczerwieni!! Wszystkie modele Compaqa z serii Presario 700 nie maja irDA!! Niewiarygodne, ale prawdziwe!! Jak kupowalem, to nie moglem uwierzyc. Ale nie zaluje, bo spisuje sie znakomicie :D Dlatego chce kupic bluetooth, bo mysle, ze bedzie to lepsze niz irDA. Co rozumierz przez "mieszane uczucia"?? Jaki osiagnales transfer, czy byl szybszy niz na irdzie i jaka odleglosc byla "bezpieczna" :D Pozdrowienia ODET Transfer służył tylko do łšczenia z internetem, a jak wiesz to nie irda, czy bluetooth jest wšskim gardłem. Miałem duże problemy aby to zaskoczyło. Męczyłem się dwa tygodnie. Najgorsze było to, że na laptopie z w2k zadziałało bez problemu, a na innych kompach nie chciało. Potem nagle zaskoczyło i działa do dzi. Do tej nokii chyba najlepiej kupić adapter nokkii DTL5 czy co w tym gucie się nazywa. W sterownikach do telefonu jest specjalna opcja do jego obsługi i problemów nie powinno być. Cena podobna jak 3Coma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...