Kosher Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 1. Gdzie i za ile mozna kupic taka przejsciowke? 2. Czy GF4 Ti 4200 ma podwojny ramdac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Mint DVI-I na Dsub ... action 10 zl w krakowie mam taka i urzywaam z powercolorem 9000 :))) Ramdac ... na www.benchmark.pl maja w tabelkach ile karty maja ramdacow ... BTW ... co to DOKLADNIE jest ramdac ????? ... hihihih ja mam w 9000 2x 400 Mhz :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Chcialem pojsc po najmniejszej linii oporu, ostatnio mam malo czasu, ale sprawdzilem sam i ramdac ma 2 x 350Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Układ RAMDAC pobiera dane o obrazie wygenerowanym przez procesor karty graficznej. Dane te są w postaci zbioru różnokolorowych punktów. Następnie RAMDAC zamienia je na sygnały analogowe i wysyła do monitora. Im szybszy RAMDAC, tym więcej potrafi wysłać informacji w ciągu sekundy co ma bezpośredni wpływ na częstotliwość odświeżania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 dzieki za wyjasnienia co do RAMDACA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...