Vadeer Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 gdzies od kogos uslyszalem ze po zarejestrowaniu windowsa mozna przeprowadzac modernizacje komputera tylko w jakims ograniczonym zakresie. podobno pisali kiedys o tym w chip'ie ale ja nie czytam w zasadzie gazet komputerowych. wie ktos cos na ten temat? jakie zmiany sa dopuszczalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Z tego, co pamietam, to mozna zmienic kazdy komponent (zdaje sie do trzech zmian jest akceptowane) poza plyta glowna. To jednak rowniez nie jest zbyt wielki problem, poniewaz jesli nie bedzie mozliwa ponowna aktywacja systemu mozesz zadzwonic na infolinie Microsoftu (polska rowniez) i po odrobinie wyjasnien odblokuja Ci mozliwosc aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 to troche odetchnalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Z tym problemem mozna sobie poradzic. Sa przeciez sposoby aby nie bylo trzeba aktywowac systemu. Jezeli masz pargon/fv, licencje i nosnik, to nie bedziesz chyba takim strasznym piratem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 chodzi tobie o instalowanie pirackiej kopii na moim kluczu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 hmm coś mi tu śmierdzi .. a czy podłączanie 2 dysku to nie modernizacja podzespołów ?? włączałem 1000 dysków id kumpli 10 razy wymieniałem cd , ramy też co chwile inne były w mobo i ani razu nie było zonka ze strony windy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ja slyszalem ze na legalnych windowsach jest takie wlasnie zabezpieczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...