Skocz do zawartości
maho10

Ktora karta

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie mam kilka pytan

1. Jade do niemiec lepiej kupic tam karte graficzna czy tutaj gdzie wyjdzie taniej?

2. mam do dyspozycji albo 500 zl albo ok 300 to zalezy ale jakbym mial 500 to jaka karte?? (myslalem nad geforce fx5600 albo jakiegos radeona) ale jesli bym mial kolo 300 to myslalem nad geforce fx5200 lub radeon 9600) co doradzacie w tych 2 wypadkach cenowych i co sadzicie a tych kartach

z gory dziekuje ze odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Niemczech ceny te same...a do 500zł to hmm??? cos takiego :

http://www.sklepwgk.pl/opis.php?id=HIRA9600TD128 ?? nieiwme co teraz w tym przediale cenwoym mozna kupic ewentualnie gef4ti 4200

Masz przyklejony temat na poczatku dzialu wiec po co bez sensu zasmiecasz forum ?

niektórzy chyba lubia zasmiecac forum albo nie maja oczu a najprawdopodobniej neichce im sie szukac, mnie tez juz krew zalewa :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Niemczech ceny te same...a do 500zł to hmm??? cos takiego :

http://www.sklepwgk.pl/opis.php?id=HIRA9600TD128  ?? nieiwme co teraz w tym przediale cenwoym mozna kupic ewentualnie gef4ti 4200

Masz przyklejony temat na poczatku dzialu wiec po co bez sensu zasmiecasz forum ?

niektórzy chyba lubia zasmiecac forum albo nie maja oczu a najprawdopodobniej neichce im sie szukac, mnie tez juz krew zalewa :evil:

Nowy avatar :D Dopiero teraz po nicku Cie poznalem :D (heh teraz to ja zasmiecam forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi