Marcin5611 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Jesli jestescie z łodzi i jezdzicie na rowerach to przyjedzcie na Mase krytyczną Najbliższa Masa Krytyczna odbędzie się 28 maja. Spotykamy się jak zwykle na Pasażu Schillera, o godz. 18.00. Wiecej na https://gandalf.fic.uni.lodz.pl/masakrytyczna/ CZYM JEST MASA KRYTYCZNA? W uproszczeniu: jest to spotkanie maksymalnie licznej grupy rowerzystów i ich wspólny przejazd przez miasto, dzięki czemu są lepiej widoczni i mogą bezpiecznie poruszać się po ulicach. DLACZEGO I PO CO? Pomyśl, ile razy jadąc rowerem spotykałeś(aś) się z chamstwem wielu kierowców (zajeżdżanie drogi, wymuszanie pierwszeństwa, parkowanie na i tak nielicznych drogach dla rowerów). Pomyśl również, ile razy wykonywałeś(aś) piruety wokół pieszych, chodzących nielegalnie po ścieżkach rowerowych. CO TO DA? Być może zaczną nas w końcu zauważać. TO TYLKO ZALEŻY OD WAS. Jeśli wciąż chcecie być traktowani jak zło konieczne, to dalej siedźcie w domu. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Bedę napewno...............o ile palanty z dymano oddadzą mi wreszcie amortyzator. Od ponad miesiąca nie mam roweka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 To źle ze nie masz rowerka a w dynamo są ch.........!! Trzeba sie przeciez oderwac czasami od pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 a w dynamo są ch.........!!Eeee tam. To sklep mojego znajomego. Jakos nigdy mnie w ch.. nie zrobil 8) Chociaz nie po raz pierwszy slysze ze sie na nich ludzie skarza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja to ludzi tam pracujących nic specjalnie nie mam mimo że mili to oni nie są, ale wysyłają te amory do pieprzonego sosnowca i sie nie interesuja co sie z nimi dzieje tylko czekaja i troche mnie wkurza ta ich niewiedza... bo ja sobie czekam i czekam a nie wiem co sie z amorkiem dzieje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...