metal Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Chce sobie kupić taki napęd [poszedł mi napęd cd więc postanowiłem kupić dvd :D pisałem już o tym na forum] i jakie są wasze opinie o nim ??? czytałem troche testów napędów dvd to w niektórych jest on dobry w niektórych jest na samym końcu ?!? :D więc jak jest z tym napędem ??? dobry to zakup czy lepiej coś innego ? a mam akórat 220 zeta :D udało mi się uzbierać a to starczy na taki napęd :D ... sorka za takie powtarzanie alw wole lepiej kilka razy się upewnić niż przewalić kupe kasy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 HMm mam jakas toshibe nawet chyba ta :lol: ale nie jestem pewien jest spox naped porzadna korekcja czyta wszystkie moje plytki 8) ja polecam nie mam do niej zastrzezen ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 SDM1612 to nie jest najlepszy wybór jeżeli chodzi o dvd - po prostu taki sobie, ale świetnie się sprawdza jako cd-rom - płyty rw młóci jak tłoczone i swietnie sobie radzi s eksrtakcją audio - prawdopodobnie mój przyszły dvd, chyba że znajde lepszy w co wątpie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...