Kochan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 oplaca sie dokupic 256 ramu w zamian za celeron 600@933 jesli mam 384?? jesli mialbym proca sprzedac to cos okolo 140 zl ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 sorr to wazna sprawa - po prostu czy duzo da mi przejscie z 384 na 512 - IMPERATOR - ciebei sie nie pytam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 nie opłaca sie ja mialem przez jakis czas 384 a potem 640 i wielkiej roznicy nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Też sądzę, że się nie opłaca oddać takiego procka wzamian za ramy. Tulipan 1500 + 384MB RAM > coopermine 933 + 640MB RAM. Zauważysz większą różnicę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psuja Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zdecydowanie nie opłaca się! Miałem 256MB, 768MB, a teraz mam 512MB. Nie ma żadnej różnicy. A jeśli nie ma różnicy, to po co przepłacać ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 hmmm... Kochan jak wpakowałeś tulipana na abita bx ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 hmmm... Kochan jak wpakowałeś tulipana na abita bx ??? :D no hehe jak by to powiedziec - nameczylem sie, kupilem nowke, nic nie psulem zaizolowalem co trzeba, polaczylem co trzeba (overclockers.prv.pl) i hula jak dziki :D teraz sie troche chlodniej zrobilo to mam nawet 1000@1600 niewiarkom moge screena wyslac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 To zalezy do czego uzywasz kompa i jaki masz system. Niestety winda 98se/Me nie wykorzystuje takiej ilosci ramu :evil: (przynajmniej ja tego nie zauwazylem), a do gierek na razie wystarcza 384 mb. Jesli jednak uzywasz kompa w grafice/animacji itp. lub masz linuxa to mozesz sie zastanowic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 postanowilem ze zostawie sobei 2x256 i ta 128 sprzedam gdzies na allegro .. a system XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zalezy z jakim softem pracujesz, jak z graficznymi programami to im wiecej tym lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zalezy jaką masz winde, jak win 98 to se daruj jak xp lub 2000 to mozesz włozyc. Ale duzej róznicy nie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 hmmm... Kochan jak wpakowałeś tulipana na abita bx ??? :D no hehe jak by to powiedziec - nameczylem sie, kupilem nowke, nic nie psulem zaizolowalem co trzeba, polaczylem co trzeba (overclockers.prv.pl) i hula jak dziki :D Kochan - czy ta modyfikacja dziala na kazdym BX'e ? Ja mam Abita BE6-II i bardzo chetnie wlozylbym do niego tulipanka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 lepiej trzymaj kaske na co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 tak btw mialem 768 mb a teraz mam 512 mb, nie ma wielkiej roznicy, juz przy 512 w xp mozna spokojnie wladowac cale jadro systemu do ramu, 512 przy normalnym uzytkowaniu (domowym) wystarczy spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...