RaF Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 szukam takiego zabytku moze ktos wie gdzie mozna takie cos kupic moze byc i 8xPentium jesli takie cos istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Z czysto wrodzonej ciekawości zapytam. Po co Ci to? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 zeby pobawic sie maszyna wieloprocesorowa a takze dla satysfakcji ze mam cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Te też by mi stykło takie coś - mam w chacie parę pentkuf 100 - resztę się skombiuje. Postawił bym na tym serwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...