mass Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Witam chciałbym sie was zapytac czy oplaca sie tego o to proca http://allegro.pl/show_item.php?item=25865492 kupywać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Już lepiej to: http://allegro.pl/show_item.php?item=25865947 Chociaż sprawdzony bo mój ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 oby dwa odradzam lepiej kupic duronika zrobic z niego Xp a przy tym za ta sama cene i wieksza zabawa z OC Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 buhaha Kubuś ty chyba w nogach śpisz, po pierwsze ten procek jest wyselekcjonowany, dobrze się kręci, ma odblokowany mnożnik, natomiast nowego durnia nie dostaniesz z odblokowanym mnożnikiem, nie będziesz wiedział czy pójdzie na athlona i czy wogóle nim pokręcisz mocno bo widziałem już różne durnie, a jak chodzi ci o wyselekcjowanego durnia z dużym o/c i podadatnego na athlonizacje to już musisz nieco wiecej zapłacić, więc ja bym chyba brał tego proca od Kwietnia ps. Kwiecień ładny masz cfg :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 po pierwsze nie spie w nogach po drugie wielki mi wyselekcjonowany proc 5 minut i znalazlem rowniez WYSELEKCJOWANEGO duronika z odblokowany mnoznikiem i juz zmodowany na xp iii co najwazniejsze dla niektorych nie kosztuje wiecej od proca Kwietnia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25648786 takze prosze mnie tutaj nie obrazac ;] rownie dobrze to sie moj nadaje tez odblokowany i rowniez dobry do OC ale nie sprzedam ;p Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec12 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Lepszy jest antek ten od kwietnia a durnie... Przecież z niego morze sobie zrobić mobila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ja wyrazilem ino moje zdanie ja bym bral durnia koniec kropka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Kubuś, bomba - ten Duron do którego dałeś linka naprawdę z unikatowej serii, przyrost po o/c niecałe 300 MHz, nic tylko brać. Poza tym: - pierwszy link który podał mass Procesor nie byl podkrecany, i nie jestem w stanie powiedziec na ile pojdzieA więc jak nie będzie się chciał podkręcać (a sprzedawca sugeruje że proc jest do tego stworzony) to nie ma możliwości zwrotu. Poza tym seria JIUCB nie jest znowu taka najlepsza i sprzedawca pociska jakiś bajer że sprzedaje nie wiadomo co. Prsesor Kwietnia jest najlepszą propozycją z tu wymienionych, sprawdzona i przynajmniej wiadomo od kogo się kupuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 no coz racja ten duronik nie jest najlepszym przykladem lecz nie wiadomo jak sprzedajacy robil mu OC moze szlo by raczje napewno szlo by wiecej z niego wycisnac lecz w sumie proc Kwietnia jest najlepsza propozycja teraz po poszukiwaniach moge sie z tym w pelni zgodzic ;] czyli przyznaje racje poprzednika Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ja mam Athlona 1800+ XP (1533MHZ) Throughbred wyciagnalem z niego 1700 z kawalkiem przy zwyklym MiNt-owym chlodzeniu wiec polecam :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 aleś go wykręcił, nie no zamieść nowy temat w ektremalnym podkręcaniu, jakby to był Palomino to szacun, a tak to 8O :D 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...