noname25 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Elo. mam pytanko mam durona z serii muihb osadzonego na ecs k7s5a i mam maly problemik. jak krece proca magistrala to na 147 chodzi jak bajka czyli jakis 1756 Mhz, ale nie moge go przerobic na athlona. przy L2 ma rozwarte dwie scieżki 1 i 4. Proc jest na brazowym laminacie. probowalem zwierac dwie, jedna skrobalem styki i ciagle nic. Czy ktos juz probowal przerobic takiego proca?? co poradzic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47553 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname25 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 no ale niestety tam nie napisal nikt ze ma dwie sciezki rozwarte. wszystkie opisy dotycza rozwartej jednej sciwzki? jakie mam jeszcze mozliwosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Miałem na myśli, że jest o tym topic i jakby co to tam powinieneś zadać to pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jeśli jest temat o Durkach 1600 to po co zaśmiecasz forum.... Pozatym tam zagladają posiadacze takich maszynek i szybciej uzyskasz odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...