Skocz do zawartości
romeorunner

WINUPD PROBLEM!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem mianowicie w procesach dodaje się coś takiego jak winupd niemoge tego usunąć w rzaden sposob jak zamkne proces to zaraz wlacza sie nowy a jak usune ten plik to zaraz zrobi sie nowy orubowalem antywirusow ale to cos uniemorzliwia uaktualnienia go a programy do czyszczenia rejestru nic nie dają co robic przez to cos nic nie moge robic net przestaje dzialac gry sie tna i nic nie moge sciagnac z netu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: :lol: samo sie instaluje :lol: :hahaha:

- NIE otwierać dziwnych maili, to się nie będzie SAMO instalowało

- skonfigurować firewall'a tak, by nic bez pytania nie mogło się w kompie odzywać :twisted: he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem, wlasnie reinstaluje winXP. Na kompie mam tylko win i program do kamer przez internet, zadnych email, a i tak skur..l wlazl. Nie moge poprawnie ustawic firewall, bo albo wlazi ponownie, ( przy luznych ustawieniach), albo ja nie mam dostepu do kamer z zewnatrz (gdy przykrece srube). Tak ze programik moze sam wlesc. Juz 3 razy go kasowalem programikiem Symantec'a, ostanim razem "tylko" 88 zbiorow skasowal, a blisko 500 naprawil. windows jest ta skopane, ze reinstaluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za programik, co się tak u ciebie zadomowił?

Muszą być jakieś określone porty, przez które przełazi.

Jeśli są DOKŁADNIE te same, co wymagane przez program do kamer (co to?), to zrób zasadę, że TYLKO program do kamer może z nich korzystać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi