Variant Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Przegrałem sobie płytke CD Audio niefortunnie używając Windows Media Player. Kopia jest zabezpieczona prawami autorskimi (tak sie robi jak się zgrywa z Audio używając WMP :/ ). Wszystko było fajnie i nie było to problemem do czasu reinstalacji systemu, bo teraz jak chcę odsłychać tych kawałków pisze że są chronione prawami autorskimi i otwiera się jakaś strona www na której można niby dokonać transferu tych praw, żeby można było odsłychać muzykę, ale nic z tego nie wychodzi. Jest może jakiś soft który pomoże mi usunąć te prawa autorskie z plików, czy mam już się z nimi pożegnać (w to mi sie niechcę jakoś wierzyć znając ludzi napewno coś da sie zrobić :) ). Jeśli tak to prosze podajcie jego nazwę. Z góry napradę dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Zmień tytuł, bo "Czy ktoś może mi pomóc?" jest nieregulaminowy (skorzystaj z przycisku "zmień" w swoim poście). II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 a nie mozesz tego zdekodowac do wav i zamienic na mp3 http://www.google.pl/search?q=%22wma+to+mp...aj+z+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...