Bizon198000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Moj nr na plycie miedzy gnizdami PCI to 845 PE MAX (MS - 6580 VER: 2.0). zNALAZLEM JAKIEGOS BIOSA NA STRONCE MSI. Kiedy odpalam kompa pisze mi, ze moja wersja to AMIBIOS © American Megatrends Inc. A6580 IMS V 3.4 ALE W czasie gdy flasciach!e biosa wyskakuje jakis error i wyskakuje komunikat czy przerwac flashowanie.Jesli ktos zna adres gdzie moge tego biosa zassac to prosze o odpowiedz lub cokolwiek co dotyczy tej sprawy. Chetnie usluze mailem sandow@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Sprobuj ten - 845PE Neo Series version 3.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon198000 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No ale ja nie mam wersji Neo tylko Max. Nie znam sie ale o ile mi wiadomo to trzeba odpowiedni bios do odpowiedniej plyty miec a wersja Neo to chyba nie to samo co max?? Podrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No to łap MS-6580 ver 2.0 845PE Max version 3.9 :arrow: download. Na drugi raz polecam :arrow: http://www.station-drivers.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon198000 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No niestety ten BIOS tez nie dziala:( Caly czas wyskakuje mi to samo FLASH ROM programming error Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A wyłączyłeś ochronę programowania BIOSa. Jest taka funkcja chyba w MSI. Przynajmniej na moim drugim kompie tak się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon198000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Nic nie wylaczalem bo nie wiem gdzie i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zaraz sprawdze i Ci napisze. update - no więc wchodzisz do BIOSa, wybierasz ADVANCED BIOS FEATURES i masz tam opcję FLASH PROTECTION i przełączasz na disabled i od tej chwili możesz już zmieniać BIOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon198000 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 No teraz wszystko dziala cacy.PIeknie dziekuje i pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...