MistrzPoiu Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Witam właśnie przeglądałem sobie ofertę Allegro i natknąłem się na coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25998980 a że mam zamiar skompletować zestaw chłodzenia stąd pytanie czy to rzeczywiście już ostatnia taka okazja ? Conieco naczytałem się na forum o tym bloku i wiem, że jest rewelacyjny. Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Wiec tak blok rrzeczywiscie jest dobry (swietne wykonanie, dobra wydajnosc itd) i coraz zadziej widac je na allegro. Jezeli cie stac to kupuj - co prawda ja przewiduje pojawienie sie teraz co najmniej jednego polskiego dobrego bloku na rynku ale o tym za dni pare (mam nadzieje) (blok nie bedzie moj zeby sie nikt nie czepial ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Deluxe to dopisek - to zwykly Uriel2 z szybkozlaczkami - za ta cene - bierz :) moze nie pojdzie duzo wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 oplaca sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 oplaca sieJa kupilem za 100zl bardziej sie oplacalo :lol: ale bloczek jak najbardziej polecam super rozwala bloczki zalmana na lopatki. PS: z tym ze moj ma wlot 16 reszta 12 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Też mam ten blok i jest super. Jak masz kasę to kupuj. ps. Dopisek Deluxe to tylko fantazja sprzedającego. To zwykły Uriel v2, o ile o tym bloczku można napisać, że jest zwykły ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...