djswistak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25638123 ladnie wyglada a ciekawe jak sie sprawuje? ma go ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25638123 ladnie wyglada a ciekawe jak sie sprawuje? ma go ktos? dj ja ci powiem tyle jak bys chcial kupic to zasilke to bys blad zrobil bo niewiadomo co to jest a ty masz to http://www.tomshardware.pl/howto/20040122/...upplies-08.html :wink: 413 watt realnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ste3an ta zasilke z opisu sprzedalem teraz chwilowo jade na szajsowatym codegenie wszystko default boje sie by wytrzymal. heh. teraz musze cos kupic . albo chefa 360 df active pfc albo modecoma CWT-350BDP . tego wyczilem na allegro dlatego pytam o niego bo ladny. a tak na marginesie który z tych dwóch lepszy chef czy modecom? moc podobna . napiecia tez, oba maja active pfc, cena podobna. który lepszy? [ z naciskiem na cisze!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 ja bym bral chieftecka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no wlasnie rapid o tym chefie tyle jest na forum ze jest glosny i ze sie grzeje ze juz zwatpialem a moze TAGAN TG380-U01 380W ? jest najcichszy z tym tu wymienionych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no wlasnie rapid o tym chefie tyle jest na forum ze jest glosny i ze sie grzeje ze juz zwatpialem a moze TAGAN TG380-U01 380W ? jest najcichszy z tym tu wymienionych? mimo to ze chieftec nie jest najcichszy to bym go bral ze wzgledu cena/jakosc... a tagan? Owszem jest cichy, jest dobry, ale jest tez cholernie drogi... Jezeli masz pieniadze to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego Tagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 djswistak Ten MAX-POWER niby realne 400W a ma gorsze "prądy" niż dobra 350-tka: 3,3V - 14A; 5v - 40A; 12V - 15A. Zostawiłbym go w spokoju. Z tych co wymieniłeś: 1. Tagan 380W - będzie najcichszy. 2. CWT-350BDP 3. Chieftec 360-302 DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no i wlasnie glównie chodzi mi o cisze. a ten tagan tez prady ma najlepsze. wiec biore po niedzieli tagana. thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 no wlasnie rapid o tym chefie tyle jest na forum ze jest glosny i ze sie grzeje ze juz zwatpialem a moze TAGAN TG380-U01 380W ? jest najcichszy z tym tu wymienionych? mimo to ze chieftec nie jest najcichszy to bym go bral ze wzgledu cena/jakosc... a tagan? Owszem jest cichy, jest dobry, ale jest tez cholernie drogi... Jezeli masz pieniadze to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego Tagana. Myslisz ze lepiej jest jednorazowo wydac 300zl na zasilke czy pozniej wymieniac plyte, pamieci, proca, grafe, dyski ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 jasne zasilacz to podstawa. w moim wypadku ta zasilka juz u mnie zostanie na b dlugo. wiec chyba warto wydac troszke za bezpieczenstwo reszty w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 no wlasnie rapid o tym chefie tyle jest na forum ze jest glosny i ze sie grzeje ze juz zwatpialem a moze TAGAN TG380-U01 380W ? jest najcichszy z tym tu wymienionych? mimo to ze chieftec nie jest najcichszy to bym go bral ze wzgledu cena/jakosc... a tagan? Owszem jest cichy, jest dobry, ale jest tez cholernie drogi... Jezeli masz pieniadze to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tego Tagana. Myslisz ze lepiej jest jednorazowo wydac 300zl na zasilke czy pozniej wymieniac plyte, pamieci, proca, grafe, dyski ?????? Mysle ze lepiej jest wydac 200zl. No bo Chieftec jest takze bardzo prozadnym zasilaczem i nie pociagnie proca, grafy i dyskow... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Ja mam tego TAGAN-ka i jest zaj......sty :wink: tu masz linka do testu na którym są ładne zdjęcia : http://www.pc-tweak.net/test_tagantg380u01.html jak chcesz kupić to tylko tutaj (polecam):http://angela.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ja mam be quiet i jest tez cichy ma dobre napiecia. w taganie najbardziej mnie wkurza umiejscowienie 2 wentylatora z tylu mialaem kiedys zasilacz leadmana i tez mial umiejscowione wentyle tak ale jakos nie bardzo sie to spisywalo, buda mi sie fest grzala przez niego, no ale to tylko moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 mam jeszcze jedno pytanie ten tagan jest ciut wyzszy od innych zasilek wie czy sie zmiesci w mojej obudowie? modecom prostation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Miałem Tagana w modecom platinum(do sprzedania tanio) wszystkie wkręty pasowały także chyba bez problemu zmieścisz Tagana do Prostatium :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 no i w koncu mi przyslali TAGANA wraz z coolerkiem PENTAGRAM FREEZONE QC-80ALCU. I WRESZCIE NASTALA CISZA. POPROSTU NIC nie slychac! suuuuuper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...