szogo Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Hej wszystkim juz moze na poczatku powiem ze wiele sie na tym nie znam i stad moje pytanie: Mam kod zrodlowy z AT90S2313 (kit AVT "Zamek szyfrowy na karty telefoniczne") napisany w CodeVision AVT i chce do niego dorobic komunikacje przez RS'a ale nie bardzo wiem jak to sie robi pod CodeVision AVT, a jakos dokumentacja mi w tym nie pomogla tzn chodzi mi o napisanie obslugi przerwan realizujacej nastepujace zadanie: z PC wysylam do zestawu zapytanie np. 0x98 a w odpowiedzi zestaw odsyla mi 16 bitowy kod karty (zapisany pod zmienna bin) aktualnie wlozonej do zamka. Ponizej mam linka do tego kodu...orginal zostal zmodyfikowany tak, zeby byla mozliwa komuniakcja przez RS-a...tylko kod jest napisany w AVT-GCC a trzeba go przerobic na Code Vision AVT. Jesli ktos sie na tym zna i ma chwilke i moglby na to popatrzyc bylbym naprawde wdzieczny. www.roan01.republika.pl/zamek/zamekk.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Gdzie kupiłęś ten kit bo nie mogę go nigdzie dostać... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Na tej stronie http://www.sklep.avt.com.pl/ Tylko ze teraz juz ich tam nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ja na tej stronie wypatruje go od kilku miesiecy i ani razu go tam nie widziałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...