slayne Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a ja miałem pare myszek A4techa i wszystkie podobie reagowały ze nie działają gora dół ale we wszystkich było to samo ze trzeba było troche dogiąć fotoelemanty bo jakim cudem przestawały sie widziec i po tej opreacji działają do dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Ja Mam A4tech WWW-31 (4 przysciski 2 kolka )a Bracishek WWW-11 kupione cos powyzej 30 zl jakies pol roku temu i jak na razie nic sie nie dzieje, a tak poza tym to w Geant'ie maja te myszki 2 razy drozsze :) ciekawe czy ktos dal sie naciagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Ja jestem szczęśliwym posiadaczem klawiatury Chicony (bez windowsowych klawiszy :mrgreen: ) już od 6 lat i jest booska :) natomiast myszkę mam a4 techa neteasy 3d i uważam ją za bardzo dobrą. Ale... miałem inny model tej myszki i tam była za słaba rolka przyciskająca kulkę do wałeczków i podczas gwałtownych ruchów (QIII) na boki mycha nie nadążała. Drugi model jest już bezproblemowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja mam a4 . radiowa model rfsw 25 i dziala jak nalezy , mam ja od 4 miechow po 3 bakterie trzeba wyminic i tyle .Właśnie chciałem napisać to samo - mam ją ponad rok i żadnych zastrzeżeń, a baterii nie używam, bo po co? Wolę akumulatorki - godzinę ładowania i starcza na dwa miechy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A ja mam WOP - 35 A4Techa i jestem zadowolony. Boczne przyciski w przeglądarce to świetna sprawa. Dokładnie, mam tą samą mysze i nie miałem z nią żadnych problemixów, nic, chodzi idealnie. Wcześniej przez 3 lata pracowałem na myszce microsoftu, i musze przyznać że pod koniec chodziła jakby nie mogła ale chodziła!!(działała :D ), a nieraz zbirałem ją z podłogi kiedy sie od ściany odbijała!! - mysz nie do zdarcia(mam ją jeszcze działąjącą)!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a ja mam a4tech www11 i wymaga tylko czasami czyszczenia. No ale trzeba powiedzieć że jest niedokładna, mam też logitecha pilota - to klasa sama dla siebie. Muszę jednak dodać że nie jestem do końca zadowaolony z klawiaturki logitecha deluxe - po 3 miechach zaczęly sie przycierać klawisze shift, ctrl (często używam) oraz enter, słowem wszystkie długie, np po naciśnięciu na brzeżku czasami klawisz nie daje się wcisnąć :evil: , mam też key od acera - 3 lata i tam nie ma takich numerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hmm, kupilem se myszke a4 tech'a i po jakis 4 dniach zaczyna nawalac - wskaznik nie chce sie ruszac gora/dol, albo w ogole warjuje i sie 'uniezaleznia' 8O. mysz jest czysciutka...w sumie kosztowala 25 zyli, wiec jakby co to niewielka strata, ale moze mozna cus poradzic... nie jest to ZADNA strata - reklamuj. nawet jak nie ma gwarancji, to zawsze pozostaje korzystniejsza dla ciebie REKOJMIA. takie uszkodzenie kwalifikuje sie jako wada ukryta, powinienes dostac nowa myszke... poza tym mam a4tech'a radiowego z jednym scrollem i jestem bardzo zadowolony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wygląda na to że radiowe A4 są udane - wszyscy je chwalą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wygląda na to że radiowe A4 są udane - wszyscy je chwalą :D No i ja uważam że optyczne też im wyszły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja mam a4 . radiowa model rfsw 25 i dziala jak nalezy , mam ja od 4 miechow po 3 bakterie trzeba wyminic i tyle . heh, chyba mamy podobne, polecam ci baterie energizera. sa troche drozsze od zwyklych kondonow, ale ostatnio kupilem baterie na poczatku kwietnia, wiec juz chodza prawie 5 miesiecy. poza tym, jak mi baterie padaja, to rozdaje po rodzinie do pilotow od tv, video itp. tam beda jeszcze chodzic latami :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 aaaa, myslalem, ze noowka shtooka :D to ja moge za 6 dyshek mie, jak dobrze poojdzie :D Bruce, czy to nie ty jestes tym kolesiem co chodzi po giełdzie (duuuża tektura na szyi z napisem "skup części") i nagabuje ludzi na kupowanie od nich części ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A ja w ogóle nie czyszczę myszki Bo mam optyczną hi hi Już za 70 zł można kupić-polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAPIOr Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Heja Ja mam A4Tech ponad dwa lata i nie narzekam. Moze wasz sie przegrzewaly (kiepska podkladka lub plonace dlonie)? Moze jakis wentylatorek lub male WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...