Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

a ja miałem pare myszek A4techa i wszystkie podobie reagowały ze nie działają gora dół ale we wszystkich było to samo ze trzeba było troche dogiąć fotoelemanty bo jakim cudem przestawały sie widziec i po tej opreacji działają do dzis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Mam A4tech WWW-31 (4 przysciski 2 kolka )a Bracishek WWW-11 kupione cos powyzej 30 zl jakies pol roku temu i jak na razie nic sie nie dzieje, a tak poza tym to w Geant'ie maja te myszki 2 razy drozsze :) ciekawe czy ktos dal sie naciagnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem klawiatury Chicony (bez windowsowych klawiszy :mrgreen: ) już od 6 lat i jest booska :)

natomiast myszkę mam a4 techa neteasy 3d i uważam ją za bardzo dobrą. Ale... miałem inny model tej myszki i tam była za słaba rolka przyciskająca kulkę do wałeczków i podczas gwałtownych ruchów (QIII) na boki mycha nie nadążała. Drugi model jest już bezproblemowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam a4 . radiowa model rfsw 25 i dziala jak nalezy , mam ja od 4 miechow po 3 bakterie trzeba wyminic i tyle .

Właśnie chciałem napisać to samo - mam ją ponad rok i żadnych zastrzeżeń, a baterii nie używam, bo po co? Wolę akumulatorki - godzinę ładowania i starcza na dwa miechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam WOP - 35 A4Techa i jestem zadowolony.

Boczne przyciski w przeglądarce to świetna sprawa.

Dokładnie, mam tą samą mysze i nie miałem z nią żadnych problemixów, nic, chodzi idealnie.

Wcześniej przez 3 lata pracowałem na myszce microsoftu, i musze przyznać że pod koniec chodziła jakby nie mogła ale chodziła!!(działała :D ), a nieraz zbirałem ją z podłogi kiedy sie od ściany odbijała!! - mysz nie do zdarcia(mam ją jeszcze działąjącą)!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam a4tech www11 i wymaga tylko czasami czyszczenia. No ale trzeba powiedzieć że jest niedokładna, mam też logitecha pilota - to klasa sama dla siebie.

Muszę jednak dodać że nie jestem do końca zadowaolony z klawiaturki logitecha deluxe - po 3 miechach zaczęly sie przycierać klawisze shift, ctrl (często używam) oraz enter, słowem wszystkie długie, np po naciśnięciu na brzeżku czasami klawisz nie daje się wcisnąć :evil: , mam też key od acera - 3 lata i tam nie ma takich numerów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, kupilem se myszke a4 tech'a i po jakis 4 dniach zaczyna nawalac - wskaznik nie chce sie ruszac gora/dol, albo w ogole warjuje i sie 'uniezaleznia' 8O. mysz jest czysciutka...w sumie kosztowala 25 zyli, wiec jakby co to niewielka strata, ale moze mozna cus poradzic...

nie jest to ZADNA strata - reklamuj. nawet jak nie ma gwarancji, to zawsze pozostaje korzystniejsza dla ciebie REKOJMIA. takie uszkodzenie kwalifikuje sie jako wada ukryta, powinienes dostac nowa myszke...

poza tym mam a4tech'a radiowego z jednym scrollem i jestem bardzo zadowolony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam a4 . radiowa model rfsw 25 i dziala jak nalezy , mam ja od 4 miechow po 3 bakterie trzeba wyminic i tyle .

heh, chyba mamy podobne, polecam ci baterie energizera. sa troche drozsze od zwyklych kondonow, ale ostatnio kupilem baterie na poczatku kwietnia, wiec juz chodza prawie 5 miesiecy. poza tym, jak mi baterie padaja, to rozdaje po rodzinie do pilotow od tv, video itp. tam beda jeszcze chodzic latami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaa, myslalem, ze noowka shtooka :D

to ja moge za 6 dyshek mie, jak dobrze poojdzie :D

Bruce, czy to nie ty jestes tym kolesiem co chodzi po giełdzie (duuuża tektura na szyi z napisem "skup części") i nagabuje ludzi na kupowanie od nich części ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...