leThal Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 http://www.fasco-cs.com/works/viridian/index_e.html It's time to escape... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 nie wuiem czy cos sie zwalilo czy jak bo teraz mi nie chce nic spod kosza wyciagnac ... a moze jakies czary? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Trzeba bylo to wrzucic do topicu zabawnych gierek we flashu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 zbudowałem już pudełko, odwiązałem trupa, mam chyba wszystko i co dalej? układanie przedmiotów na półce i dzwonienie dzwoneczkiem nic nie daje (chyba jednak czegoś brakuje) HELP:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 gdzie to pudelko postawiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 jak/czym otworzyć ten pamiętnik na półce? jakie pudełko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 1,5h samodzielnie ukończyłem:> tu nie będę podpowiadał, żeby nie popsuć innym zabawy, wysyłam na prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Skonczone, ale z mala pomoca ;] Gdyby nie kumpel, tego za*.*ego kluczyka bym w zyciu nie znalazl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 skonczylem :) - oczywiscie z pomoca googla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 skąd mam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> magiczny 4-cyfrowy numerek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 z kalendarza ;] (w notacji angielskiej/amerykanskiej - wpierw miesiac ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 a ta zielona kostke to montuje na 1000 sposobow i nic sie z nia nie dzieje .. klade pokoji numerki od 1 do 6tego i nic od 6-ego do 1 tez nic w jakiej kolejnosci to trza ulozyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 przypal pożądnie te kartke z włosami zapalniczką a zobaczysz jak ulożyć kostkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 przypalilem .. mam wszystkie znaczki i wiem jak polozyc .. klade tak jak tam i nic sie nie dzieje jakas kolejnosc wzna czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 na 100% zle ukladasz, zrob sobie print screeny powklejaj obok siebie i powoli je ukladaj, a kostka sama sie zlozy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 przeszedlem, bez pomocy - musze przyznac ze najbardziej mnie zagial motyw rozmrazajacego sie piwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Jak w to pierd**- to sie rozleci co mam zrobic ma 6 znaczkow dwie puchy ramke dwa zdjecia jakis piosk czy co to jest no i opakowanie na cd co ma zrobic dalej juz nie mam pomyslow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...