Darcon Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Procek chodzi 11,5 x 181 przy 1,8v a temp nigdy nie osiągneła 40st C (przeważnie oscyluje w granicach 35 st.) Chłodzi go Aluminiowy radiator miejwięcej tak Zdjęcia (zdjęcia z inną mobo). Czy nie uważacie czy to niesą za niskie temperaturki[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A jak dotykasz spodu radiatora to jaki jest? zimny, cieply, parzy? U mnie, zeby bylo smieszniej jest dokladnie odwrotnie. Teraz mi pokazuje 66* przy realnym 1.73 na XP-M. Max potrafi dojsc nawet do 72-73, a radiator przy tych 66 jest goracy tylko na spodzie, gdzie u kolegi obok jest organoleptycznie podobnie a pokazuje mu ~46-48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 To powinieneś się tylko cieszyć. Inna sprawa, że to nie koniecznie musi być prawdziwa temperatura. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Temp. masz za niskie! Obecnie jadę 11x200; 1.65V i podczas serfowania po sieci mam 51-53*C, a podczas giercowania do 60*C. Radiator gdy dotknę ręką jest wyraźnie ciepły. Po dołożeniu 2 wentyli do obudowy(wlot/wylot) temp. na procu spada o 3-4*C. Sprawdzałem procka i coolerka na Solteku SL75FRN i tam temp. był średnio o ok. 12-15*C niższe od tych co na Epoxie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Organleptycznie to tylko na spodzie radiatora od CPU wykrywam jakieś ciepło, a NB, mosfety, hdd, SB chłodne jak z szafki bym wyjął :) Myślicie ze przez to ze praktycznie wszystkie elementy są chłodzone to temp taka niska :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Ja mam na swoim bartonku 41 stopni, w stresie dochodzi do 46. Jak miałem 1700+ kręconego na 2200 Mhz to temp miałem 46 stopni, dodam że sprawdzałem na epoxie 8rda i na abicie nf7, i temperatury były bardzo podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...