Bartek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Właśnie przeczytałem, że samobójstwo popełnił Rafał Kurmański.... jestem zszokowany... Niedawno Robert Dados a teraz On czemu?.... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Też dzisiaj czytałem o tym... kurcze! Jakoś tak dziwnie... nie wiadomo dlaczego!!! Ale peace dla niego! naprawde szkoda :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Rest In Peace ..... ['] ['] ['] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Niektorzy nie wytrzymuja psychicznie presji zwiazanej ze wspolzawodnictwem . Szkoda chlopakow . Ale nie tylko oni sa winni ale tez ci dookola nich . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAKU Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 ['] dla KURMANKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/Masz złe informacje :lol: :lol: :lol: Jacek i Tomek żyją !!! To Dados się zabił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 troche niesmaczne te uśmieszki... i hasło z Gollobem... ignorancja ... a szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/ Jeżdzili dziś :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Tak to jest jak sie 2 metrowe kreski wciaga przed jazdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Może miał dosyć jazdy w kólko !!!!! Nie a Tak poważnie to ............. Przykra sprawa ........ Jakie kreski przed jazda ...po co ??? mieli by sie sprycować ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zeby nie oszalec od tej jazdy w kolko :) a tak serio to myslalem ze ta "moja" zielona góra to takie male miasto w ktorym nic sie nei dzieje a tu 500m odemnie sie ktos wiesza :o 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Zapalcie swieczke dla Kurmanka http://bialystok.boo.pl/madmax/swieczka1.php, pozostanie on na zawsze w naszej pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/FUCK!!! Jaja to se rób ale nie z tego sam sie powieś gnoju!!!! Co za kurestwo zginął człowiek!!!! Powiem ci tyle Jesteś gnojem!!! Brak mi słów na takie frajerstwo!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>l się!!!! Może miał dosyć jazdy w kólko !!!!! Nie a Tak poważnie to ............. Przykra sprawa ........ Jakie kreski przed jazda ...po co ??? mieli by sie sprycować ???? Przemyśl cokolwiek zanim coś napiszesz !!! Zajebał się 22-letni wartościowy chłopak !!!! Brak mi słów Jak można robić sobie z tego jaja?????????????? To świdczy o twoim frajerstwie!!!! Niemogę FUCK FUCK FUCK!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/FUCK!!! Jaja to se rób ale nie z tego sam sie powieś gnoju!!!! Co za <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zginął człowiek!!!! Powiem ci tyle Jesteś gnojem!!! Brak mi słów na takie frajerstwo!!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font> się!!!!Sory, ale być może źle zinterpretowałeś jego post... może faktycznie się chłopak pomylił, a Ty na niego jedziesz... i sam z siebie robisz... kolesia conajmniej nie kulturalnego :cry: [no offence] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zawołajcie moda i posty out... bo naprawde źle to świadczy o całym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 zawołajcie moda i posty out... bo naprawde źle to świadczy o całym forumTeż tak myślę OUT ten Topic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Też tak myślę OUT ten Topic! I następnym razem ty też out, bo o ile pamiętam już miałeś bana za słownictwo. Wy to ze wszystkiego chlew potraficie zrobić, ech... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...