Skocz do zawartości
Bartek

kolejny żużlowiec popełnił samobójstwo...

Rekomendowane odpowiedzi

A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/

Masz złe informacje :lol: :lol: :lol:

Jacek i Tomek żyją !!!

To Dados się zabił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przeciez tak niedawno Golob sie powiesił .. Teras nei pamietam czy Tomasz czy ten drugi ;/

Jeżdzili dziś :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby nie oszalec od tej jazdy w kolko :)

a tak serio to myslalem ze ta "moja" zielona góra to takie male miasto w ktorym nic sie nei dzieje a tu 500m odemnie sie ktos wiesza :o 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FUCK!!! Jaja to se rób ale nie z tego sam sie powieś gnoju!!!! Co za kurestwo zginął człowiek!!!! Powiem ci tyle Jesteś gnojem!!! Brak mi słów na takie frajerstwo!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>l się!!!!

Może miał dosyć jazdy w kólko !!!!!

Nie a Tak poważnie to ............. Przykra sprawa ........

Jakie kreski przed jazda ...po co ??? mieli by sie sprycować ????

Przemyśl cokolwiek zanim coś napiszesz !!! Zajebał się 22-letni wartościowy chłopak !!!! Brak mi słów Jak można robić sobie z tego jaja??????????????

To świdczy o twoim frajerstwie!!!! Niemogę FUCK FUCK FUCK!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FUCK!!! Jaja to se rób ale nie z tego sam sie powieś gnoju!!!! Co za <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zginął człowiek!!!! Powiem ci tyle Jesteś gnojem!!! Brak mi słów na takie frajerstwo!!! <font color="#FF0000">[ciach!]</font> się!!!!
Sory, ale być może źle zinterpretowałeś jego post... może faktycznie się chłopak pomylił, a Ty na niego jedziesz... i sam z siebie robisz... kolesia conajmniej nie kulturalnego :cry: [no offence]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...