Torwald Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hipo - ale ja jestem na studiach i nie mam dostepu do sprzetu. Dla mnie to nie problem cos uciac/zmodowac ale szczoteczka do zebow czy widelcem tego nie zrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 No cóż, nie widze problemu, bierzesz blok w kieszeń, zachodzisz do piewrwszego lepszego ślusaża i za piwo masz to zrobione więc studia to akurat nie przeszkoda, ja siedziałem w akademiku i dziury w budzie ciałem na wiatraki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Hipo ale tego slusarza trzeba jeszcze znalezc, a ja nie bardzo mam czas i mozliwosc szukac takowego. Zobaczymy co powie liquidboy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...