wunat Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 nie, uwazam ze sie po prostu pomylil i staram sie Mu to wytlumaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no niestety nie trafiles poczytaj troszeczke o tej karcie na usb ... (jest na forum paru posiadaczy, w tym ja)Podaj mi dokładny model bo coś nie chce mi się wierzyć - czyżby ten szit był lepszy od Extigy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no niestety nie trafiles poczytaj troszeczke o tej karcie na usb ... (jest na forum paru posiadaczy, w tym ja)Podaj mi dokładny model bo coś nie chce mi się wierzyć - czyżby ten szit był lepszy od Extigy? :>8O ty lolek wiesz co to za firma burrbrown?? http://www.burrbrown.com/ creative to musi piec razy jeszcze sie narodzic zeby dorownac tej firmie :lol: sluchaj creative to sie nadaje do takich badziewnych pierdziawek komp jak twoje longtechi :wink: p.s. przetworniki propably bb sa najlepsze na swiecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 no niestety nie trafiles poczytaj troszeczke o tej karcie na usb ... (jest na forum paru posiadaczy, w tym ja)wunat czy takie teksty cie nie wqrwiaja on jest o tym co mowi przekonany :lol:TO przekonajcie mnie ze mowie nieprawde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 nie musze, nie mam ochoty. poprostu poczytaj o tej firmie poczytaj topic na tweaku i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam Chłopaki co sądzicie o głośnikach Hercules XPS 2.100 silver :?: Głównie mi chodzi o to , czy te głośniki są dobre za tę cene . Każdy post z opinią mile widziany. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...