jakac Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 nom niestety... jak walnąłeś chiefteca dual fan to nie zamykaj obudowy :) gdy ją zamkniesz temperatura w budzie moment skoczy i szef zacznie w dodatku hałasować ! na procu mam teraz 60C , hdd 43C a w budzie 36C przy tym obroty szefa 1750rpm i go jakos nie słysze Ja też ostatnio wcale go nie słyszę - ale to kilka nocy z rzędu clubbingu... Od tej moozy prawie ogłuchłem :twisted: ty też nie słuchaj tak głosno muzyki bo potem bedziesz zamawiał wizytę u laryngologa i będziesz piasł na forum że szef jest bezgłośny :) Chief: Cichy - tak Niesłyszalny - nie ... ja tez mam ta zasiłkę i mogę powiedzieć że da sie spokojnie zasnąć i obudzić bez bólu głowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 tak, w przeciwieństwie do CODEGENA 300W przy chieftecu 360W mogę spokojnie usnąć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...