mysza79 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam wszystkich!!! Mam problem z dyskami SATA na płycie MSI KT6 Delta SR, po wgraniu windowsa XP po jakimś czasie, czasami tydzien, czasami 2 tygodnie pojawia się tylko planasza WINXP i nie startuje dalej tylko się restartuje komp, ponowna instalacja windowsa jest niemożliwa. Dysk oddaję do serwisu i tak wkołko. Bios mam najnowszy więc on nie wchodzi w grę, wada dysków też, pracuję w sklepie komputerowym i wiem że ten problem jest szerszy. Płytę dla zasady i zasilacz wymieniałem ale to nic nie dało. Może ktoś ma jakiś pomysł? Za wszelkie info dzięx! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 sprawdz inna plyte ,np.Epoxa ,Abita ,Solteka sprawdz dysk innego producenta (nie napisales jaki masz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza79 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Generalnie chodzi mi o informacje o tej płycie, na innych ten problem nie występuje. Stosowałem WD 120 SATA,Barracuda 120 SATA, WD 80 SATA, Barracuda 80 SATA. Problem jest tylko na MSI Kt6delta SR, mam taka w domu i też dużo takich płyt sprzedałem a nie chciałbym żeby ci wszyscy ludzie wrócili że im dyski padają. Zauważyłem to na swojej płycie i jeszcze u 2 innych osób (narazie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...