Homer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Nudy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Jakies 2 miechy temu o tym solar było wielkie zamieszanie tutaj w lubuskim niekótrzy twierdzili że to z Nowej Soli, potem że Zielonej Góry. Starszne zamieszanie robiła Gazeta Lubuska . W końcu do niczego nie doszli, zrobili, tylko niezłą reklamę temu solar... Tylko gdzie ono jest.. hmm a chcece inny link to macie : http://www.lycos.de/webguides/erotik/gymca...cam/index1.html nawet cala ropiska jest o której , jaka tanczy itd.. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Cóż dzisiaj z ranka była delikatna jazda , ale w połowie roomów kartka "I'll be back ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Czemu widzę dokładnie to samo co wczoraj????????????? To wogóle działa?!?!?! :( Co ty gadasz ? Wczoraj co inne bylo. Tylko dlaczego tak krotko i w tym samym dniu wiecej sie nie da ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Własnie jakas pani czysci solarium superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ROTFL gratuluje polozyles na ziemie (doslownie) grupe ludzi zgromadzonych u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 źle mnie zrobumiałes...kiedy sie strona załadowala przez moment było cały czas to samo czyli nic..........ale po jakims czasie jakas kobitka sprzątałą i chodziło mi o to ze to działa.......kumasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 źle mnie zrobumiałes...kiedy sie strona załadowala przez moment było cały czas to samo czyli nic..........ale po jakims czasie jakas kobitka sprzątałą i chodziło mi o to ze to działa.......kumasz Hehe :) niesmialismy sie z Ciebie ;) ale z tego textu jakos tak rozbawil ludzi ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jakis brzydki facet sie opala, fujjjj , zaraz zwymiotuje, nie wiedzialem ze tak zle (my faceci) wygladamy. coraz bardziej zaczynam podziwiac kobiety za tolerancje wobec takiej brzydoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...