trutututu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 jestem wlascicielem tej pompki mam na niej blok o frezie M i chlodnice - mala-alu od mate'a (albo blue star z bloki.pl jak kto woli) zastanawiam sie nad dodaniem jeszcze bloku na grafe ale nie wiem czy pompka da rade... ktos juz moze probowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja mam 2 od cpc niestety :? ale juz mj 1000 i katet czekaja na blok na proca :D woda leci przez blok, blok na dysk i zasilacz ( wszystko od cpc ) i jakos to dziala mam obawy ze jedna ci nie pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Pompka da rade, ąle nie wiem jak będzie z wydajnością. Duże znaczenie ma rozmieszczenie komponentów, ilość użytego węża i ewentualne kolanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 podam konkretniejsze info : -zero kolanek -weza tak okolo 1,1m -wysokosc miedzy pompka a chlodnica 30cm -weze bez jakis zakoli itd. jakies konkretniejsze proroctwa :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 aha no i przewiduje ze ten blok na grafe nie bedzie stwarzal wielkich oporow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 IMO na 2 bloczki styknie (z powodzeniem stosowałem MJ1000 na 3 + nagrzewnica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 U mnie pompka z cccpc 600l ciagnie 3 bloki a ulkad w budzie jest taki jak na fotce. Bloki cpu-wiercony,gpu,nb bloki.pl Az sam sie dziwie ze daje rade:))) Ps.chlodnica na dachu budy,a woda salkiem zwawo plynie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 hmmm spoko to mnie pocieszyles :) tylko ze ja mam zbiornik na dole obusowy a anie na gorze - czy to cos zmienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Gdzie masz ten zbiornik? ;) Nie ma to znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 U mnie pompka z tematu ciagnie blok na CPU(homemade),Proxima na GF4 do tego nagrzewnica z kadeta i okolo metra wezy-wsyztko na wysokosci od 1-30cm Wydajnosc? 38C normal,44C w stresie(CPU),GPU nie wiem bo nie mam miernika temperatury.. Da rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zbiornik mam na dole obudowy - miedzy pompka a chlodnica ktora z kolei stoi na obudowie jest jakeis 35 cm wysokosci weza jest okolo 1,1m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...