Ryban Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jak w temacie, przegladajac allegro trafilem na aukcje "Szklana podkładka pod mysz GLASS MATE" , Na pewno nie dorowna takim padom jak Icemat, ale jak za 25 zl moze byc dobra w tej cenie. Co o tym sadzicie. Ps. Mam optyka Microshitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 to jest jezeli dobrze mi sie wydaje podkladka pod znicze na nagrobek a ktos na niej trzaska chajsy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Tak z ciekawsci pisalem o tym , ale na powaznie to sie przymiezam do ALLSOP RAINDROP, chyba ze znacie innego pada do okolo 50 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Normalnie to pomysłaowość ludzka mnie zadziwia. sam w TESCO rozkładałem na półkach takie same przed świętem zmarłych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja dla odmiany jadę na "super trwałej szklanej podkładce do krojenia chleba" nabyłem sobie ślizgacze icematowskie, działa całkiem nieźle, tylko strasznie się brudzi... no i ciułam na rikocheta... Raindrot to zwykły szmaciak, tylko trochę lepiej wykonany... osobiście polecał bym fellowesa za 25 zł i zbierać kasze do jakiejś lepszej... Ile kosztowały te podkładki pod znicze?? może to nie jest głupi pomysł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkBart Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Najtaniej to tak: odwiedź szklarza, kup szkło grubości 6-8mm, poproś żeby okleił to matową folią, zapłacisz za to około 7 pln. Dokup jakieś przyssawki i masz podkładkę . Ja używam na tej podkladce optykę microsoft internetexplorera 3 i chula znakomicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ehhh Gwarantuje Wam, że podkładka pod znicze czy tam deska do krojenia nie dorównuje mojej podkładce - i nie mówie tutaj o tej za 25zł. Sprzedałem takich alternatyw dla Icemata już dziesiątki i ludzie są super zadowoleni - bo sam jestem graczem i najpierw chodziło o podkładkę dla mnie, ale kiedy zrobiłem pierwszą i pojechałem z nią na turniej dużo ludzi po zobaczeniu jej i po przetestowaniu ze swoimi mychami stwierdziło, że chętnie by kupili, dtalego też zacząłem je sprzedawać. Ludzie je kupują i są podwójnie zadowoleni - bo dostają coś ale icemat, po czym myszka super się ślizga, a dotego płacą za to prawie trzy razy mniej niż za Icemata - może i wykonanie/pudełko/renoma nie dorównuje Icematowi, ale właściwości jezdne i szczegółowość powierzchni (a to najważniejsze) są myśle zbliżone do tego co oferuje Icemat. Do adminów - to niejest reklama, tylko odparcie zarzutów - specjalnie nie podałem linka do moich aukcji, ani mojego nicka z allegro Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 uuuuu... jakto nie podales swego nicka??!! http://allegro.pl/show_item.php?item=26156239 tylko ze 50 plnooof... :? jednak wolalbym z tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=26219798 przynajmniej bym mial dwie za ta sama cene... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Nie podalem swojego nicka :P na allegro jest inny od tego co mam tutaj - ale podobny :D Pozatym piszesz ze wolalbys dwie - ale do szlifowania ;) a pozatym takie mozesz dostac u praktycznie kazdego szklarza - wystarczy poprosic o szybe piaskowana - sa kupne takie cale tafle i szklarze je maja i tna :D sam kupilem kiedys takie cos ale ze sliskoscia w porownaniu do mojej bylo krucho i zrezygnowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 mozliwe, nie wiem nie sprawdzalem zadnej... jak uzbieram hajsik na podkladke [mam wazniejsze wydatki 8) ] to ktoras wybiore... moze twoja... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...