olo74 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Własnie od wczoraj posiadam płytke solteka sl-75frn2 - L (ten nowy model z radiatorem na chipsecie) i mam takowe problemy nie działa mi redstorm - tzn instaluje sie niby oki, ale po uruchomienu pojawia sie na pasku ta sama ikonka i nic wiecej sie nei dzieje, czsami jeszcze wyskoczy bląd jakies Dzero cos tam i tyle. Sprawa kolejna to ze w monitorze temp. nie poakzuje ABS II - procka mam athlona 2200xp wiec powinno chyba pokazywac. A kolejna sprzawa tp wcale sie nie chce kręcic wyzej procek. Prosze o jakies porady bo załamany ta płytą, a zastanawiałem sie nad abitem nf7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 może masz cienkiego procka AO jak ja, wtedy z kręcenia nici. a restorma daruj sobie, te wszystkie automatyczne bajery są do (_!_) . a soltek był dobry w rev D, nowsze są kijowe raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 To ja sie podlacze Mam plytke epoxa (w podpisie model rev 3) i jak zainstaluje MBM 5 to nic nie mam. Zadnych temperatur, obrotow fana. Dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 jeśli liczysz na podkręcanie przez programiki typu redstorm, to każdą płytą będziesz załamany, nawet abitem nf7/an7/dfi/.... na pewno masz najnowszy hardware monitor soltka? te starsze nie pokazywały ABSII, na pewno wersja 2.05 ; nie pamiętam czy były 2200+ palomino, ale jeśli takiego masz, to nigdzie nie zobaczysz temp. z diody bo te proce tego nie supportowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...