Skocz do zawartości
tanaka

telefon na karte

Rekomendowane odpowiedzi

nie tylko na allegro sprzejają/sprzedawali, wystarczy pojechać sobie na giełde i tam można kupić płytke z programikami do komórek a tam jest tego badziewia pełno ale na pewno takiego czegoś nie kupie. Wole ściągnąć :P i jeśli nie będzie działało to przynajmniej kasy nie strace :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem taki generator, koles mi podrzucil, sprawdzalismy na simplusie i Popie i qpa...

Gdzies może go mam w razie jak znajde wrzuce na meila lub podrzuce linka... Na któryms chyba byl dopisek iz program działa tylko jak jest kupiony u twórcy programu , jak jest skopiowany to już nie działa.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba ze generuja te numery w maszynie losujacej totolotka  :lol:

Wg. mnie dokładnie tak robią. Losują pulę numerów, drukują i wprowadzają do bazy 8)

tylko że ta baza ma dośc sporo numerków..

No dalej jest jakis szpec do włamow, czekam na numerek simplusa. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Numery na zdrapkach maja podobna skladnie jak numery kart kredytowych wiec nie sa do konca losowane. Pozatym nawet znajac jakis algorytm to nic nie da poniewaz musza byc "zarejestrowane" A to ale.. odnosilo sie do licznych bugow w prepaidach, ktore byly a i zapewne sa nadal z tego co slyszalem od paru osob...polecam obadac rozne faq itp. zagraniczne. Tylko jak ktos mysli ze tanio/szybko nabije sobie konto to niech zapomni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ostatio wysłałem dość dużo darmowych SMS'ów ale to tylko dzięki pewnej luce w x35i. Niestety od jakiegoś czasu juz mi to nie działa :cry: i zastanawiem sie dlaczego ?. Czy to może jest tak że telefon ma tylko jakąs określoną liczbe smsów jakie można wysłac przy pomocy tej metody ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ostatio wysłałem dość  dużo darmowych SMS'ów ale to tylko dzięki pewnej luce w x35i. Niestety od jakiegoś czasu juz mi to nie działa :cry: i zastanawiem sie dlaczego ?. Czy to może jest tak że telefon ma tylko jakąs określoną liczbe smsów jakie można wysłac przy pomocy tej metody ?

Nie pisz polslowkami. Jesli o cos pytasz i chcesz zeby ktos odpowiedzial to napisz jak to wczesniej dzialalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ostatio wysłałem dość  dużo darmowych SMS'ów ale to tylko dzięki pewnej luce w x35i. Niestety od jakiegoś czasu juz mi to nie działa   :cry: i zastanawiem sie dlaczego ?. Czy to może jest tak że telefon ma tylko jakąs określoną liczbe smsów jakie można wysłac przy pomocy tej metody ?

Nie pisz polslowkami. Jesli o cos pytasz i chcesz zeby ktos odpowiedzial to napisz jak to wczesniej dzialalo.

pewnie ma simplusa a w simplusie zaraz po wyslaniu sms-a nie aktualizuje ci konta, tylko po jakims tam czasie (czasem tydzien), wiec moze myslal ze wysyla za darmo. a moze rzeczywiscie jest jakas dziura w tym systemie, jak jest to opowiadaj Wilczek, posluchamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko że ta baza ma dośc sporo numerków..

A wszystkie Ci potrzebne? 8)

Moim zdaniem im wiecej tym lepiej, .. "od przybydku glowa nie boli"

A jak jest ich wiecej tzn. że teoretycznie jest wieksza szansa na znalezienie jakiegos jakby było ich mniej :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi