wadim Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Komp mi chodzi elegancko nigdy no moze raz 2 tyg. temu komp zrobil blue screen i reset. Ale wymieniam właśnie sprzet na bartłomieja 2500XP i TwinMoski, chciałem sprzedać swoj ram ale liczy sie przedewszystkim uczciwość i niechcac okłamac przyszłego klijeta zrobiłem test memtestem, co sie okazło znalazł 20 error w ciagu godziny dłuzej mi sie czekać nie chciało :). Da rade je jakoś usunać?? albo zaleczyć :) pozdro!! dzieki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Komp mi chodzi elegancko nigdy no moze raz 2 tyg. temu komp zrobil blue screen i reset. Ale wymieniam właśnie sprzet na bartłomieja 2500XP i TwinMoski, chciałem sprzedać swoj ram ale liczy sie przedewszystkim uczciwość i niechcac okłamac przyszłego klijeta zrobiłem test memtestem, co sie okazło znalazł 20 error w ciagu godziny dłuzej mi sie czekać nie chciało :). Da rade je jakoś usunać?? albo zaleczyć :) pozdro!! dzieki z góry zaleczyć się nie da. Przepuść to przez Gold memory, jak będą errory to zapuść na niższych timingach/niższym FSB - może errory znikną, z takim opisem puść na allegro. Ja miałem tak, że sprzedałem pamięć dobrą 512MB/266 za 200 zł a tydzień później taką samą tylko że z błędami w GM, z opisem że są błędy za 205 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A te pamięci idą na fsb 200 ?? Bo szukam jakiś pamięci co pujdą na fsb 200 Cl2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A te pamięci idą na fsb 200 ?? Bo szukam jakiś pamięci co pujdą na fsb 200 Cl2,5 Tak i to calkiem przyzwoicie... U mnie tak chodza: 5 2 2 2,5 , przy 2,8V Czyli jak za 185zl calkiem ladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mam TwinMoss 333 mozemy się wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...