Gość nierealny_52 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Witam. Sprzęt jak w podpisie.Problem zaczął się nie dawno , podczas surfowania po necie zawiesza mi się cały komp , wiem przez co to (napęcie na procku), ale nie rozumiem jedej rzeczy , mianowicie: zawsze miałem napięcie 1,85 , a nawet chodził stabilnie na 1,8 :twisted: a teraz żeby było dobrze musze mieć 1,9 :evil: Wie ktoś może dlaczego tak :?: Z góry dzięki za każdą odpowiedź i POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 trudno powiedziec... :roll: moze jakis soft wgrywales i to powoduje problem? (zmiana os , alebo jakies stery do plyty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Możliwe, że zasilacz jest już na wykończeniu. Sprawdź czy napięcia są w miarę stabilne czy może skaczą. Może się też procesor przegrzewa? Ściągnij radiator i posmaruj na nowo pastą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 a mnie sie wydaje ze proc wybiera sie powoli na tamten swiat , ( o bym tylko krakal ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...