mechmom Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Hej! Mam ddr pc2100 2x128MB a w memtest86 pokazuje mi ze przepustowosc to 440 MB/s (to max przy odpowiednich timingach), czy to poprawny wynik, czy mam cos z kompem ze tak slabo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zrub jeszcze test w Aidzie ona prawde ci powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Eh AIDA mi pokazuje okolo 440 MB/s przy tescie zapisu do pamieci a jakies 1600 MB/s przy odczytu. Uwazacie ze to OK wynik jak na taki sprzet? Teoretycznie powinno byc do 2100 MB/s chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ale tylko teoretycznie, masz fsb 133 (ddr 266) więc to jest w miare poprawny wynik, pobaw się z timingami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Bawilem sie juz timingami i max 440 z timingow wyciagam wlasnie. No ale oki, dzieki za info :) Niedlugo i tak wybieram sie po upgrade sprzetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...