*dNs* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 http://uznam.net.pl/~damianos/vegas.JPG jak odpalam vegasa takie cos wyskakuje , wczesniej tego niebylo :/ ja mam cos zryta instalke czy co ? ram jest 256 wsam raz , w testach jest ok co moze byc ?! zastanawialem sie gdzie to napisac :P mam nadzieje ze moze byc tu no bo moze jest problem z ramami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a jak duzego masz swapa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 swap - pamiec wirtualna ? mam od 512 do 1024 :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 sprawdzałeś system antyivrem jakimś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak zawsze 0 vir , 0 adwarow [ czy jak tam ] i partycja niewymaga defragmentacji :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 sprawdź pamięci goldmemory.inne gry chodzą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ok ; size 255mb [ 1 mb wcielo ;d ] Benchmark : 567MB/s powiedzcie ze dobrze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wkoncu zrobilem pozadnie ten test : sprawne w 100% niewiem co jest nadal :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 a w biosie pamięć agp ile przydzieliłeś no już nie wiem co może być może patch do tej gry jest ?? stery do płyty gł nowe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 a probowles uruchamiac go w trybie zgodnosci ( tylko to mi wpadlo do glowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*dNs* Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 probowalem zgodnosc :( stery od plyty g. sa spx " w biosie pamięć agp ile przydzieliłeś " niewiem jak to sprawdzic i jaks ie do tego zabrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 te przydzielenie raczej nie ma większego znaczenia ale poszukaj w biosie agp aperture size i tam masz kilka możliowści daj np 64 mb lub 128 może wtedy ruszy ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...