Subon Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 No więc mam problem: Kiedy gram w wiekszosc nowych gier gry zawieszają się i wyskakuje okienko VPU Recover, ze on zrestartowal procesor graficzny. Kiedy go wylacze mam reset na dobre. Może ktoś wie o co chodzi? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek23 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 sprobuj podniesc napiecie na agp do 1,6v u mnie na radeonie 9500pro to pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 subon2 @ sprawdź chłodzenie czy wszystko jest w porządku, a jeśli tak to podnieś to napięcie. U mnie był taki problem, ale co ciekawe VPU Recover włączał się w Windowsie jak siedziałem na necie czy coś i jak zwiększyłem z 1,55V do 1,6V to ustapiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zmienilem na 1,6 V i sa restarty. Ale jezeli ustawie z agp 8x na 4x to bedzie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 To obniż z powrotem napięcie tak jak było i spróbuj z tym AGP zmienić - nic nie ryzykujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A te resety moga byc spowowdowane podkrece niem proca lub podreceniem karty graf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 No pewnie, ale skoro wyskakuje VPU Recover to raczej podkręcenie grafiki może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 teraz kiedy ustawilem agp 4 x to testu w 3d mark 2001 nie przechodzi nawet:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mozesz zrobić taką próbę - ustaw na fabryczne taktowanie to co masz podkręcone i wtedy sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Teraz lecę na AGP x 4 i napiecie 1,6 karta podkrecona na 566/330 i na razie bez zadnych zwisów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...