Hanu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Odpaliłem przy n-tym ustawieniu OC kompa Prime i po jakichś 10 minutach wyskoczył komunikat ILLEGAL SUMMARY. Zaczął liczyć jakieś pakiety 100 razy z komunikatem: possible hardware failure, ale w podsumowaniu stało - test run 10 minutes , 0 errors, 100 warnings. Spotkaliście się z czymś takim? Co to znaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dziwne - u mnie raz było hardware failure, jak miałem za niskie napięcie na RAMach, natomiast illegal summary nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja tam się PRIME95 nie przejmuje, wywala mi błąd po 2 minutach.... A komp nie zalicza żadnych zwiech, przechodzi 3dMarka puszczonego w pętli na kilka godzin, ściąga pliki z netu niekiedy kilka dni pod rząd, wytrzymuje katowanie grami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja tak zawsze mam gdy mam ustawione za niskie vcore na proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...