LordRene_PL Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dzis w Szczecinie w mediamarkt znalazlem te coolerki. Ceny: Q80 alcu - 69.90 zl QC80 cu - 119 zl Q92 alcu - 64.90 zl QC92 cu - 99 zl Ceny jak na Allegro ale bez kosztow wysylki czyli jak ktos chce kupic to sa w mediamarkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 szczecin rulezzzzz !!!! (na allegro widziałem po 110 a był lol co sprzedawał po 150) jutro ide kupić (podziele się wrażeniami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dzięki z info LordRene_PL Poleciałem do MM i sobie kupiłem model QC-80 Cu. Muszę powiedzieć, że całkiem przyjemny ten wentylek. No i całkiem cichy na niskich obrotach, chociaż wolałbym go w ogóle nie słyszeć. Widocznie mam za dobry słuch :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ja widzialem u siebie w miescie juz kilka dni temu tez w Media :D sam kupilem fan mate od pentagrama za 9,99 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youki Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 w krakowie w pcprojekt kosztuja 110 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 No ale w PCP pozostalych maja ceny ciut wieksze, ale to sprawa gorszowa i te kilka groszy mozna zaplacic wiecej za fachowa obsluge :D Pozdro dla DJ'a Pozdro! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 W Krakowie (ul. Długa sklep Over) widziałem odpowiednio po: - 70zł Alu bez obrotów - 100zł Cu/Alu +obroty - 125 Cu +obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 adnet - drogo, w pcp kupilem za 80 alcu z obrotami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Wiem. Najlepiej chyba kupić w PcProjekt na Starowiślnej. Ty pisząc pcp to miałeś na myśli? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 A czy widzial ktos Pentagram Freezone QC-80 Cu w MediaMarkt/innym sklepie w Lodzi :?: Pytam sie, bo mam spory kawalek do MediaMarkt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Byłem w obu MM w łodzi i nie mieli. Ale kupiłem tu: Idź Piotrkowską od rubinsteina w kierunku centralu. To była chyba pierwsza brama po prawej stronie. Jak się idzie to w bramie wisi taki wielki pionowy napis komputery więc na pewno trafisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Moze pamietasz w jakich godzinach ten sklep jest czynny :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Pisałem już wcześniej, ale się powtórzę. :wink: W Mediamarkt we Wrocławiu Pentagramy QC80Cu są po 99,99PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Cytat Pisałem już wcześniej, ale się powtórzę. :wink: W Mediamarkt we Wrocławiu Pentagramy QC80Cu są po 99,99PLN Cooltek (ten sam co QC80Cu) u angeli jest po 99,00 - więc jeszcze taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...