Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Poczytaj sobie TO na siemensiak.pl, bo cos mi sie wydaje, ze niewiele powgrywasz, dopoki nie sciagniesz blokady z pamieci

Jak juz bedziesz pewien, ze java jest odblokowana, to popatrz tez

www.siemens-java.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maroo nie pier.....l glupot jak sie nie znasz. Jakie zablokowane pamieci??? :D Muahahahaha Ma kabelek ktory doatal z fonem i nic wiecej mu nie trzeba. Mam 3 siemensy w tym dwa c55 i wszystko smiga. zadna pamiec w tym phonie nie jest blokowana. POMYLILES MODELE KOLES!! :lol:

Robi sie to tak:

Instalujesz SIEMENS DATA SUITE, nastepnie podpinasz fona pod kabel(telefon musi byc wlaczony!!!) i w systemie telefon jest widziany jako dysk wymienny. Znajdujesz folder JAVA i wchodzisz do niego. Gry java skaladaja sie z dwoch plikow .jad i .jar . Oby dwa pliki kopiujesz do folderu JAM. i to wszystko. nie trzeba resetowac telefonu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LordzieRene_PL!

Nie za ostro?

Masz racje. Nie znam sie. Ciebie tez nie znam, i nie jestem twoim "kolesiem", wiec spokojnie- nie musisz tupac po klawiaturze buciorami, bo uwazasz ze masz racje.

Fakt- nie widzialem tego siemensa, tak samo jak mojego m55 , poprzednich mt50 i c25. Poza tym nie widzialem tez na oczy c35, sl45i, m50. Ba! Nawet nie wiem ze Siemens produkuje tez Gigasety- to takie cos jak stacjonarne, tylko sluchawka jest czasami bez kabla, prawda?

Mowiac "widzialem" mam na mysli co najmniej flashowanie (wiesz co to jest? Obawiam sie ze nie).

Instalujesz SIEMENS DATA SUITE, nastepnie podpinasz fona pod kabel(telefon musi byc wlaczony!!!) i w systemie telefon jest widziany jako dysk wymienny. Znajdujesz folder JAVA i wchodzisz do niego. Gry java skaladaja sie z dwoch plikow .jad i .jar . Oby dwa pliki kopiujesz do folderu JAM. i to wszystko. nie trzeba resetowac telefonu

Gwoli scislosci- *.jad i *.jar powinny byc w podkatalogu Jam/nazwa_aplikacji

Czasami trzeba tez dodac katalog Storage, o ile midlet nie utworzy go sam. No ale Ty to wiesz, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech.

Ja o chlebie, Rene o niebie. Mowiac o odblokowaniu javy nie mam na mysli flashowania. To tak jakby pila lancuchowa robic wykalaczke. Smieszne.

Szkoda ze wogole napisalem pierwszy post, ktory to rozpoczal, bo niestety- okazalo sie ze sie nie dogadamy.

Poczytaj troche forum ze strony, ktora sam wczesniej podales.

Tutaj przykladowe tematy:

http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=1285

http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=2350

http://board.fks.pl/viewtopic.php?t=1801

Moze one Cie przekonaja, jezeli ja nie potrafie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, no wlasnie nie zobaczy bo zainstalowalem ten siemens data suite i co..lipa..podcza instalacji wybiera sie do jakiego portu COm podlacziny jest telefon;( A Ja mam podlaczony pod USB:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, no wlasnie nie zobaczy bo zainstalowalem ten siemens data suite i co..lipa..podcza instalacji wybiera sie do jakiego portu COm podlacziny jest telefon;( A Ja mam podlaczony pod USB:/

Zobaczy. Sprawdz jako ktory port sie zainstalowal kabel, i w SDS ustaw tenze. Powinno zadzialac. Inna sprawa, ze kabel pod USB to "dosc" kaprysne zwierzatko i nie z kazdym komputerem bedzie chcial wspolpracowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi