Skocz do zawartości
Sid

Myszki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam Mint MSO-04 - jakąś najtańszą optyczną z kabelkiem i tesh jest dobra. Zapłaciłem jakies 45 zł i jestem bardzo zadowolony. Grałem na niej w Countera bardzooo dużo (nałóg) i dalej spisuje się świetnie, i scrol nie wydaje dziwnych dzwięków przy "kółkowaniu" ... W zupełności mi wystarcza - Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyh logan 8)

Co do myszek , do grania IE1.1 jest swietna !!! Tylko gdzie ja dostac ...

Sensor chyba niczym sie nie rozni od 3.0 ale ta mysz jest malutka i lekka , swietnie sie prowadzi palcami, wielu pro gra na IE1.1 poniewaz jest mala i porusza sie nia za pomoca palcow ...

Jak macie gdzies linka to sprzedaje IE.30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam taka mysz

http://allegro.pl/show_item.php?item=26569019

co o niej sadzicie ?

gram troche w cs'a, przesiadlem sie z jakiekiegos taniego opticala creativa, i roznica jest spooooora.

Ta myszka celuje sie z dokladnoscia do piksela, jest leciutko dociazona i lezy w dloni jak mx300, przyciski dzialaja jak to u Logitecha, cichutko i bardzo bardzo precyzyjnie, nie wciskaja sie ani za lekko ani za ciezjo, tak w sam raz.

Optyka bardzo dobra, mozna szybko machac myszka po podkladce, a kursor sie nie gubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora:Tu sie mylisz właśnie na "pro" podkładkach te myszki jeszcze lepiej działają i się nie gubią i mają nadal wysokie odświeżanie [ok 198 Hz]

a ja mam taka mysz  

http://allegro.pl/show_item.php?item=26569019  

co o niej sadzicie ?

Ta myszk jest bardzo dobra: ja bym to nazwał logitech BJ69 w nowym pudełku kształt podobny do mx310 a sensor troszeczke starszy nie mx ale i tak dobry !

Wszystkie myszki Logitech OD BJ69 są spoX [nie gubia się w przeciwiećstkie to innych tanich...]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sensor ma identyczny jak IE3.0 jesli sie myle to prosze o bana(na) :wink:

Brac, moj kumpel ma ta mysz troszke dziwna mi sie wydawala ale to chyba przez to ze nie mialem przy sobie swojego fUnc'a :lol:

BRAĆ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luc a na tej myszy media miales chyba sens 4-10  :twisted:  

I jak tu wymiatac ?  

Ja mam sens 1.2 i czasami jest to za duzo ...

ja mam Minta a to firma nie za bardzo dobra :wink: ale mi w zupełności wystarcza i nie narzekam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Logitech Wheel Mouse BJ-58. [...CUT]

no to jest myszka jakiej szukasz :-D mam z nią pewne doświadczenia i powiem tyle że same pozytywne :-) działa po wszystkim, nic nie tnie, komfotr, jakość... zapewne bedzie tez trwalal - Logitech,,, mam M-M35 od jakiś 8-10 lat i cały czas działa jak nowa hehe :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy nie kupie tej o której wunat mówił... Z tym że nie na allegro tylko w sklepie internetowym tego gościa z allegro - 55zł ( http://www.hobby.net.pl/sklep/product_info...products_id=406 ). Co Wy na to?

ja kupowalem u tego czlowieka przez allegro, godny polecenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy nie kupie tej o której wunat mówił... Z tym że nie na allegro tylko w sklepie internetowym tego gościa z allegro - 55zł ( http://www.hobby.net.pl/sklep/product_info...products_id=406 ). Co Wy na to?

ja kupowalem u tego czlowieka przez allegro, godny polecenia.

No ale tam konta nie mam, wogole sie tam na allegro nie znam itepe - chyba w sklepie netowym "łatwiej" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze dam opinię ;) A więc kupiłem tę(tą) myszkę - Microsoft WheelMouse - i musze powiedzieć że jestem mile zaskoczony - jaka jest duża różnica pomiędzy nią a kulkową.....

A co do sprzedawcy - hobby.net - POLECAM. Na allegro ta myszka jest po 55, w Jego sklepie 65 (a niedawno 55) a na wp.pl też w sklepie tego gościa 55... Więc kupiłem za dwa dni przyszło - co prawda myszka nieopakowana (oprocz folii) w kopercie bąbelkowej ale to w końcu OEM ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi