Luc312 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Ja mam Mint MSO-04 - jakąś najtańszą optyczną z kabelkiem i tesh jest dobra. Zapłaciłem jakies 45 zł i jestem bardzo zadowolony. Grałem na niej w Countera bardzooo dużo (nałóg) i dalej spisuje się świetnie, i scrol nie wydaje dziwnych dzwięków przy "kółkowaniu" ... W zupełności mi wystarcza - Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 hyh logan 8) Co do myszek , do grania IE1.1 jest swietna !!! Tylko gdzie ja dostac ... Sensor chyba niczym sie nie rozni od 3.0 ale ta mysz jest malutka i lekka , swietnie sie prowadzi palcami, wielu pro gra na IE1.1 poniewaz jest mala i porusza sie nia za pomoca palcow ... Jak macie gdzies linka to sprzedaje IE.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Luc a na tej myszy media miales chyba sens 4-10 :twisted: I jak tu wymiatac ? Ja mam sens 1.2 i czasami jest to za duzo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 a ja mam taka mysz http://allegro.pl/show_item.php?item=26569019 co o niej sadzicie ? gram troche w cs'a, przesiadlem sie z jakiekiegos taniego opticala creativa, i roznica jest spooooora. Ta myszka celuje sie z dokladnoscia do piksela, jest leciutko dociazona i lezy w dloni jak mx300, przyciski dzialaja jak to u Logitecha, cichutko i bardzo bardzo precyzyjnie, nie wciskaja sie ani za lekko ani za ciezjo, tak w sam raz. Optyka bardzo dobra, mozna szybko machac myszka po podkladce, a kursor sie nie gubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Jak dobrze pamietam to myszki z seri nie MX maja inny sensor i na pr0 podkladkach sie wykladaja, zwyczajnie gubia sygnal, i chyba maja mniejsze odswiezania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Aurora:Tu sie mylisz właśnie na "pro" podkładkach te myszki jeszcze lepiej działają i się nie gubią i mają nadal wysokie odświeżanie [ok 198 Hz] a ja mam taka mysz http://allegro.pl/show_item.php?item=26569019 co o niej sadzicie ? Ta myszk jest bardzo dobra: ja bym to nazwał logitech BJ69 w nowym pudełku kształt podobny do mx310 a sensor troszeczke starszy nie mx ale i tak dobry ! Wszystkie myszki Logitech OD BJ69 są spoX [nie gubia się w przeciwiećstkie to innych tanich...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Eee ? te myszki moga sie gryzc z icematem lub steelpadem jako ze powierzchnia tych padow jest troche "dziwna" :D Dla nie wiedzacych - szklo i aluminium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Nie wiem czy nie kupie tej o której wunat mówił... Z tym że nie na allegro tylko w sklepie internetowym tego gościa z allegro - 55zł ( http://www.hobby.net.pl/sklep/product_info...products_id=406 ). Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sensor ma identyczny jak IE3.0 jesli sie myle to prosze o bana(na) :wink: Brac, moj kumpel ma ta mysz troszke dziwna mi sie wydawala ale to chyba przez to ze nie mialem przy sobie swojego fUnc'a :lol: BRAĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja też się na nią sqszę, tyle że mam nadzieję dostać ją nieco taniej w pewnym miejscu ;) Zobaczcie w tym topicu pierwszy link. To była dopiero okazja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Luc a na tej myszy media miales chyba sens 4-10 :twisted: I jak tu wymiatac ? Ja mam sens 1.2 i czasami jest to za duzo ... ja mam Minta a to firma nie za bardzo dobra :wink: ale mi w zupełności wystarcza i nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja polecam Logitech Wheel Mouse BJ-58. [...CUT] no to jest myszka jakiej szukasz :-D mam z nią pewne doświadczenia i powiem tyle że same pozytywne :-) działa po wszystkim, nic nie tnie, komfotr, jakość... zapewne bedzie tez trwalal - Logitech,,, mam M-M35 od jakiś 8-10 lat i cały czas działa jak nowa hehe :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Nie wiem czy nie kupie tej o której wunat mówił... Z tym że nie na allegro tylko w sklepie internetowym tego gościa z allegro - 55zł ( http://www.hobby.net.pl/sklep/product_info...products_id=406 ). Co Wy na to?ja kupowalem u tego czlowieka przez allegro, godny polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 No to w kancu która jest najlepsza optyczna bezprzewodowa do 150zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Nie wiem czy nie kupie tej o której wunat mówił... Z tym że nie na allegro tylko w sklepie internetowym tego gościa z allegro - 55zł ( http://www.hobby.net.pl/sklep/product_info...products_id=406 ). Co Wy na to?ja kupowalem u tego czlowieka przez allegro, godny polecenia. No ale tam konta nie mam, wogole sie tam na allegro nie znam itepe - chyba w sklepie netowym "łatwiej" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jeszcze dam opinię ;) A więc kupiłem tę(tą) myszkę - Microsoft WheelMouse - i musze powiedzieć że jestem mile zaskoczony - jaka jest duża różnica pomiędzy nią a kulkową..... A co do sprzedawcy - hobby.net - POLECAM. Na allegro ta myszka jest po 55, w Jego sklepie 65 (a niedawno 55) a na wp.pl też w sklepie tego gościa 55... Więc kupiłem za dwa dni przyszło - co prawda myszka nieopakowana (oprocz folii) w kopercie bąbelkowej ale to w końcu OEM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...