Radek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Tak więc, dziś stałem się posiadaczem Nokii 3100 i oczywiście nie mam zamiaru płacić 10 zł za gierkę, czy 2 zł za głupi dzwonek polifoniczny. Zwracam się do Was o pomoc, z pytaniem, co będzie mi potrzebne by przetransferować pliki .jad i .jar do pamięci telefonu? Jaki kabel nabyć? Jakiego softu używać? (najlepiej darmowego, z tego co wiem, do Oxy strasznie trudno o 'aktywatora', więc ten prog chyba odpada :( ) Z góry wszystkim dzięki za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kabel na allegro + oprogramowanie ze strony Nokii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 kabelek na allegro 9 zlociszy z progsow to Nokia PC 3100 Suite lub Nokia PC Suite. Jest jeszcze Nokia Oxygen Manager, ale nie polecam bo potrafi zwalic fona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kumplowi dzisiaj kupiłem kabelek za 29,90 zł usb, zobaczymy jak będzie gdy go dostanę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...