Unixos Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Witam Wpadł mi dziś w ręce procek athlon 2000 xp T-bred o serii : JIUHB0326WPGW Mam pytanko czy w tym procesorze powienien być odblokowany fabrycznie mnożnik oraz czy jest to dobra seria do podkręcania pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sam sprawdz .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 jak bym miał możliwosc sprawdzenia to bym sie nie pytał:) w robocie mam same stare szroty a musze rozliczyć klienta wiec sie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 t-bred jest odblokowany zawsze. tylko barton/thorton/duron zaczęli blokować :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Seria niby dobra, mnożnik powinien być odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nie "powinien" tylko "na pewno jest" bo t-bredów nie było z zablokowanymi :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 oj miałem t-breda z 2004 roku 2000 xp i miał zablokowany mnożnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ten model jest odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ja mam t-breda i ma zablokowany mnoznik, wiec mi tu nie pieprzcie, ze tylko barton/thorton ma zablokowany mnzonik, znam kolesia co ma bartona i proc jest odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mavers dzieki za fachowe info:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 oka, to wracamy do punktu wyjścia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 stwierdzmy fakt : na 99% jest odblokowany :P a ten 1% zostawmy, gdyby byl jednak zablokowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 wreszcie dorwałem jakas płyte :) przetestowałem go niestety nie ejstem zadowolony z rezultatów ,mnożnik jest odblokowany jednak max co udało mis ie wyciagnąc to 9,5x 200 przy zwiększeniu mnożnika komputer nie chce wstać nawet gdy zwiększe mu napiecie nie udało mi się nawet osiągnąc granicy 2000 mhz przy FSB 200 nie polecam tej serii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 sie wygrzeje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...