sham4n Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 jak w temacie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 na pewno jest głośniejszy ni model z tacką - dźwięk łatwiej się z niego wydostaje. A biorąc pod uwagę fakt że model z tacką już wyje jak odkurzacz - nie polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a ja polecam, wygodniejsze i lepiej wygląda niż taki normalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 a ja polecam, wygodniejsze i lepiej wygląda niż taki normalny...Ja zamienilem Pioneera Slot-in'a na tacke, bo halas byl nie do zniesienia... a wygodniejszy dla mnie na pewno nie byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 moja panna chce to kupic :) ale jak to przeczyta to chyba jej sie odechce ;P wiec dajcie wiecej opini o slot inach :) bo jezeli one sa takie glosne to chyba sie nie oplaca doplacac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Doplacac :?: :?: :?: To juz na pewno sie nie oplaca :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no jak patrzylem na ceny to slot in pioneera jest jakies 30 40 zl drozszy od normalnego napedu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Napęd wizualnie OK. Obsługa OK. Czy jest głośny :?: Każdy napęd można wyciszyć... Wady: długi czas dostępu i słaba korekcja błędów... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...