nitro Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Witajcie!!! Nie wiem, czy już takie coś zauważyliście, ale na www.station-drivers.com (i jeszcze kilku innych), w dziale nowe BIOSy jest BIOS do płyty jak w tytule z dopiskiem "first release". Chyba więc ABIT szukuje nowego NF7 z mostkiem MCP-S i MCP-G. Nie wiem, jak wam, ale mnie się to bardzo podoba: - native SATA - Giga LAN, z "hardware`owym" firewallem.... Ciekawe tylko, jak będzie wyglądało OC? Mam nadzieję, że na poziomie poprzednika, bez tendecji skłaniającej do AN7. Any comments? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 jak bez soundstorma do do piachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A jak z potencjałem O/C ? Testował juz ktoś tę płytke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zapraszam do lektury: http://www.phoronix.com/scan.php?page=arti...e&item=28&num=1 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Trochę juz "odgrzany" temat.... powszechnie widomo, że NF7-S2 i NF7-S2G są kiepskimi płytami pod względem OC. Lepiej wziąć coś ze starych, dobrych NF7, NF7-S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Trochę juz "odgrzany" temat.... powszechnie widomo, że NF7-S2 i NF7-S2G są kiepskimi płytami pod względem OC. Lepiej wziąć coś ze starych, dobrych NF7, NF7-S.Trochę juz "odgrzany" temat.... powszechnie widomo, że NF7-S2 i NF7-S2G są kiepskimi płytami pod względem OC. Lepiej wziąć coś ze starych, dobrych NF7, NF7-S. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...